Ben Demiştim Fal

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Ben Demiştim Fal Android uygulamasını indirin, Telefondan kahve falınıza baktırın.

Ben Demiştim Fal, Android için kahve falı uygulaması. Telefondan kahve falı baktırma uygulamalarından farklı olarak kişi fotoğrafı paylaşarak fotoğraf üzerinden de fal baktırabiliyorsunuz. DuruGörü yorumu dışında falda çıkanları sesli olarak da alabiliyorsunuz. Telefonla kahve falı baktırabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulama arıyorsanız tavsiye ederim.

Android için kahve falı uygulamalarının sayısı bir hayli fazla. Telefonunuzun kamerasıyla fincanınızın ve tabağın fotoğrafını çekip göndermeniz fal baktırmak, fal yorumu almak için yeterli oluyor. Ben Demiştim Fal uygulamasında da fotoğrafla kahve falı baktırıyorsunuz lakin falınız verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size ve burcunuza özel olarak yorumlanıyor. Ayrıca kişi fotoğrafı paylaşarak size ilgi duyduğunu düşündüğünüz veya istediğiniz bir kişi hakkında yorumlar alabiliyorsunuz. Gelecekle ilgili olaylara ve bilgiler ulaşabilme, geçmişe ait olayları tarifleme olarak iki şekilde görülebilen DuruGörü ile yorum yapacak özel kişiler de bulunuyor. Unutmadan, her 24 saatte bir ücretsiz kahve falı baktırma hakkı veriliyor.

Erkan Calp

Ben Demiştim Fal

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
81.6 MB DOSYA BOYUTU

Ben Demiştim Fal: Telefondan fotoğraf çekip kahve falı baktırma uygulaması

Ben Demiştim Fal, iPhone için ücretsiz kahve falı uygulaması. Fotoğraf çekip fal baktırmak için kullanabilecek en iyi iOS uygulamalardan biri. Diğer telefondan kahve falı baktırma uygulamalarından farklı olarak falınız kendinizle ilgili verdiğiniz bilgilere göre size ve burcunuza özel olarak yorumlanıyor. Kişi fotoğrafı paylaşarak da istediğiniz bir kişinin hakkınızda ne düşündüğünü (DuruGörü ile yorum yapan Pelin'den) öğrenebiliyorsunuz.

Ücretsiz fal bakma, fal baktırma uygulaması denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olmasa da popüler bir uygulama Ben Demiştim Fal. Klasik olarak kahve fincanının ve tabağının fotoğraflarını telefonunuzla çekip gönderiyorsunuz. Falınız size özel yorumlanıyor. Sadece fincanda çıkanlar değil, burç ve astroloji özellikleriniz de dahil edilerek yorumunuz ister yazılı ister sesli olarak gönderiliyor. 24 saatte bir ücretsiz kahve falı hakkı ile falınıza ücretsiz olarak baktırabildiğiniz gibi kredinizi kullanarak dilediğiniz bir zaman istediğiniz bir falcıya da baktırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FaldanAdam

    FaldanAdam uygulamasında reklamsız ve ücretsiz olarak kahve falınızı yorumlatabilirsiniz.
  • Faljı

    Derya Abla'dan yeni kahve falı uygulaması
  • Telve - Kahve Falı, Tarot Falı, Astroloji, Fal

    Telve Fal Uygulaması İndir Android: Kahve Falı, Tarot Falı, El Falı, Yüz Falı baktırma, Burç yorumları, Yükselen burç hesaplama ve daha fazlası
  • Fal Hocası

    Fal Hocası uygulamasını kullanarak birçok fal türünü gerçek falcılara yorumlatabilirsiniz.
  • Tırnak Falı

    Tırnak Falı, yoğun ilgi gören fal bakma yöntemleri arasında. Ücretsiz tırnak falı baktırmak için hemen uygulamayı yükleyin.
  • Kısmet - Kahve Falı APK

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Kısmet - Kahve Falı APK, en başarılı astroloji uygulamaları arasında yerini alıyor.
  • Falcı İkizler

    Falcı İkizler uygulamasını kullanarak kahve falınıza baktırabiliyorsunuz.
  • Falzade

    Falzade uygulamasında kahve fallarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yorumlatabilirsiniz.