Best Fiends

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
878 TOPLAM İNDİRME

Best Fiends mobil oyunlar arasından kolayca sıyrılan eğlenceli bir macera ve bulmaca karışımı.

Best Fiends oyunseverleri benzersiz bir deneyime davet ediyor. Uygulama marketlerde çok sayıda bulmaca ve macera oyunu mevcut fakat bunların çok azı ortaya başarılı sonuçlar çıkartıyor. Best Fiends ise oyunseverlerin beğenisini kazanmak için bu iki oyun türünü kombine ediyor ve ortaya benzersiz bir bileşim çıkartmayı amaçlıyor.

Bana göre başarılı olmuş. Çünkü oyunda farklı deneyimler y aşama şansına sahip oluyoruz. Bir yandan mutlu günlerini geri getirmeye çalıştığımız karakterlerin maceralarına tanık oluyor, bir yandan da bölümler tamamlamak için bitirmemiz gereken bulmacaları sonuçlandırmaya çalışıyoruz.

Oyunun en önemli yanlarından birisi de oyuncuların daima merak içinde olmasını sağlayan hikaye yapısı. Bu sayede oyunu amaçsız bir şekilde oynamak yerine sürekli olarak hikayenin gidişatına göre oynuyoruz. Bu tarz oyunlarda genel olarak gördüğümüz kolaydan zora giden zorluk seviyesi bu oyunda da devam ediyor. Neyse ki karakterlerimizi güçlendirerek zorlaşan bölümleri daha kolay bir şekilde tamamlayabiliyoruz.

Best Friends, özet olarak, gerçekten oynanması ve deneyimlenmesi gereken bir oyun. Bulmaca ve macera türü oyunlardan hoşlanıyorsanız Bes Fiends'i mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Best Fiends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
69.6 MB DOSYA BOYUTU

Best Friends RPB ve bulmaca oyunu öğelerini kombine eden keyifli bir oyun.

Best Friends benzerine çok zor rastlayacağımız bir deneyim sunuyor. Ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkatimizi çeken bu oyun aslında ücretli olarak indirilen birçok oyundan çok daha iyi ve üzerine epey emek sarfedildiğini daha ilk oynayıştan itibaren belli ediyor.

Oyunda hekesin barış içinde yaşadığı fakat meteor düşmesiyle birlikte tüm yaşayanların garip canlılara dönüştüğü bir bölgede maceraya başlıyoruz. Bizim görevimiz ise eski günleri geri getirmek ve tekrar huzuru sağlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için onlarca farklı bulmaca ile dolu bölümleri tamamlamamız gerekiyor. Kontrol ettiğimizi karakterleri bölümleri geçerek güçlendirebiliyor ve gelecek bölümleri daha kolay geçebilmeleri için özel güçlerle donatıyoruz.

Temel özellikler;

  • İlginç ve oyuncuyu içine alan hikaye yapısı
  • Göz alıcı görseller ve detaylı modellemeler
  • RPG öğeleri içeren oyun yapısı
  • Karakteri geliştirmek için kullanılabilen upgrade seçenekleri

İlginç bir konuya sahip olan oyun göz alıcı görsellerle daha zengin hale getirilmiş. RPG oyunlarını andıran Best Friends bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan ve ilginç bir oyun arayanların mutlaka göz atması gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Best Fiends Forever

    Rengarenk bir dünyaya gireceğiz.
  • Fiends

    Fiends (Böcüler), Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Best Dubsmashes

    Best Dubsmashes, çeşitli ülkelerde dubsmash ile yapılan en iyi videoları bulabileceğiniz uygulamaladır.
  • Ping Pong - Best FREE game

    Ping Pong - Best FREE game oldukça basit ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Best Butt Fitness

    Best Butt Fitness uygulaması daha sıkı kalça kaslarına sahip olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.
  • Best Wallpapers QHD

    Best Wallpapers QHD, yüksek çözünürlüklü ve kaliteli duvar kağıtları bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Best Action Games

    Best Action Games, aksiyon oyunu seven Android telefon ve tablet sahibi kullanıcılar için geliştirilmiş yararlı ve ücretsiz bir aksiyon oyunları rehberidir.