BiDot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

BiDot benzersiz bir atmosfer sunan keyifli bir refleks oyunudur ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

BiDot bugüne kadar oynadığınız en ilginç ve en orijinal beceri oyunlarından biri olmaya aday! Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyundaki temel amaç ekrandaki topları renklerine göre belirtilen tarafta toplamak.

Oyunun grafiklerine baktığınızda son derece basit bir yapı üzerine kurulduğunu görmek mümkün. Fakat bu durum kesinlikle tarz meselesi ve oyuna ayrı bir hava kattığını itiraf etmem gerekiyor. Zaten reflekslere dayalı zor bir oyun olduğu için karmaşık grafik modellemeleri kullanılsaydı oyun keyfi düşebilirdi. Yapımcılar bu yüzden daha sade ve minimal bir grafik tasarımına yer vermiş.

Oyundaki temel amacımız renkli topları ait oldukları yerde biriktirmek. Karışık bir halde verilen topları ekranın ortasındaki çubuğun boşluk noktasını kullanarak filtreliyoruz. Kırmızı toplar kırmızı tarafa, mavi toplar da mavi tarafa. Görev basitmiş gibi görünse de oyun giderek hızlanıyor.

Son derece başarılı ve keyifli bir oyun olarak niteleyebileceğim BiDot reflekslerine güvenen herkes tarafından keyifle oynanabilir.

Emircan Erdoğan

BiDot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
17.3 MB DOSYA BOYUTU

BiDot minimal bir yapıya sahip olmasına rağmen orijinal bir atmosfer sunmayı başaran nadir oyunlardan bir tanesi.

BiDot renkli topları ait oldukları yerde toplamaya dayanan bir yapıya sahip olan, keyifli bir beceri oyunudur. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabilecğeiniz bu oyunda başarılı olabilmek için iyi bir zamanlama becerisine ve hızlı çalışan reflekslere sahip olmanız gerekmekte.

Grafik olarak oyundan çok fazla bir şey beklemek hata olur. Yapımcılar sade ve göz yormayan bir tasarım üzerine gitmişler ve açık konuşmak gerekirse gayet de iyi olmuş. Zaten oyunla geçirdiğiniz ilk dakikadan sonra grafikleri görmeyeceksiniz bile.

Kurallar basit, renkli topları ait oldukları yerde toplamak. Ekran ikiye bölünmüş durumda. Ortadaki çubuğun boş noktasından topları geçirerek ilgili alanda birikmelerini sağlıyoruz. Keyifli ve orijinal bir atmosfer sunduğu yadsınamaz bir gerçek. Siz de reflekslerinizi test edeebileceğiniz ücretsiz ve keyifli bir oyun arıyorsanız BiDot’u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur