BigOven

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

BigOven uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca yemek tariflerine erişebilirsiniz.

BigOven uygulaması Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarında kullanabilecekleri ücretsiz yemek tarifi uygulamaları arasında yer alıyor ve oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Her ne kadar uygulamanın içerisinde yer alan tarifler İngilizce olarak hazırlanmış olsalar da basit ve anlaşılır olmaları sayesinde pek çok kullanıcının sorunsuz bir şekilde tariflere uyabileceğini düşünüyorum.

Uygulama içerisindeki arama ve filtreleme seçeneklerini kullanarak hem malzemelere göre hem de yemeğin türüne, anahtar kelimelere göre veya popülerliğine göre tarifleri bulma ve sıralama şansına sahipsiniz. Dolayısıyla evinizde bulunan olanaklara göre kendinize uygun bir yemek bulma şansınızın oldukça arttığını söyleyebilirim.

Ölçü birimleri arasındaki dönüşümler, yemek tariflerine yapılan yorumlar gibi pek çok yardımcı araç ise tarifler konusunda sorunlar yaşamanıza engel oluyor. Eğer beğendiğiniz bir tarif varsa onu e-posta veya sosyal ağ profillerinizden paylaşabilmek için kullanabileceğiniz butonlar da uygulama içerisinde mevcut.

Uygulamanın içerisindeki üyelik seçeneklerini kullanarak üye olursanız favorilere ekleme, kendi koleksiyonunuzu hazırlama, inceleme yazma ve tarif ekleme, fotoğraf paylaşma gibi çok daha fazla özellik de emrinizde oluyor. Dolayısıyla ücretsiz olan üyelikten faydalanarak daha fazla özelliğe kavuşabiliyorsunuz.

Yeni ve yabancı mutfaklara ağırlık veren bir tarif uygulaması arıyorsanız göz atmanız gerektiğini söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

BigOven

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

BigOven uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca yemek tariflerine erişebilirsiniz.

BigOven uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının cihazlarında kullanabilecekleri yemek tarifi uygulamaları arasında yer alıyor ve oldukça kolay bir kullanıma sahip. Her ne kadar içerisinde yabancı ve İngilizce yemek tariflerini barındırsa da, oldukça basit hazırlanmış yapısı ve anlaşılır tarifleri sayesinde bu konuda pek bir zorlanacağınızı sanmıyorum.

Toplamda üç yüz binden fazla tarife ev sahipliği yapan uygulama her ne kadar çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duysa da, bu kadar çok tarife erişebilmek için zaten bunun normal olduğunu siz de farketmişsinizdir. Uygulamada bulunan tariflerin malzemelere göre, isimlerine göre veya diğer pek çok kritere göre sıralanabilmesi ile dolabınızda bulunan malzemelere uygun sonuçları hemen görebiliyorsunuz.

Bir tarifi pişirmek istediğinizde uygulama direkt olarak içerisindeki malzemeleri alışveriş listesi formatında hazırlıyor ve böylece elinizde olmayanları da alışverişe giderek satın alabiliyorsunuz. Her ne kadar ücretsiz sürümünde çok sayıda özellik ve tarife ulaşmak mümkün olsa da, daha fazla özellik isteyen kullanıcılar için ücretli veya ücretsiz üyelik seçenekleri de mevcut.

Önceki tariflerinizden artakalan malzemeler varsa, bu malzemeleri değerlendirebilmek için kullanabileceğiniz alternatif tarifler de yine BigOven içerisinde varlar. Yeni ve etkili bir mobil yemek tarifi uygulaması arayanlar bir göz atmaktan kaçınmasınlar.

Yiğit Ekim Demir

BigOven

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

BigOven uygulaması ile Windows Phone telefonlarınızdan yemek tariflerine en kısa sürede ulaşabiliyorsunuz.

BigOven uygulaması, Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihaz kullanıcılarının deneyebilecekleri ücretsiz yemek tarifleri uygulamaları arasında yer alıyor ve hem geniş veritabanı hem de kolay kullanımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dolayısıyla sık sık yemek tarifleri arıyor ancak kendinize uygun olanları bulmakta sorunlar yaşıyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Uygulama içerisinde bulunan tarifler maalesef genellikle yabancı mutfaklara aitler ve İngilizce olarak sunuluyorlar. Fakat kullanılan dil ve açık tarifler sayesinde yabancı dilde olsa da tarifleri anlamakta herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Uygulamanın temel niteliklerini listelemek gerekirse;

  • Tarif koleksiyonlarına erişme
  • Gelişmiş arama ve filtreleme seçenekleri
  • Favorilere ekleme ve tarif saklama
  • Pro üyelik ile gelişmiş seçenekler
  • Bildirim desteği

Uygulamadaki tariflerin malzemeleri bir alışveriş listesi gibi düzenlendikleri için, yemek tarifini seçtiğinizde satın almanız gereken bu malzemeleri hemen görebiliyor ve dilerseniz mevcut olanları da işaretleyebiliyorsunuz.

Kendi tariflerinizi uygulamaya girmek ve ölçü birimleri arasında dönüşümler gerçekleştirmek de uygulamada mümkün olduğu için kullanırken zorluk çekmeden hemen yemeklerinizi hazırlayabileceğinize inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.