Bikoshu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

2018'in en iyi Android uygulamalarından Bikoshu ile mahallenizdeki tüm dükkanlar parmağınızın ucunda

Bikoshu, online sipariş sitesi ve uygulaması; 2018’in en iyi Android uygulamaları arasında kendisine yer buluyor. Mahallenizdeki bakkaldan markete, fırından pastaneye, çiçekçiden kozmetiğe, kuruyemişçiden restorana her yerden online sipariş verebildiğiniz harika bir mobil uygulama. Üstelik her siparişinizde sonraki siparişlerinizde harcalayabileceğiniz BiNakit de veriliyor.

Mobil platformda online sipariş verebileceğiniz onlarca hatta yüzlerce uygulama mevcut. Yalnız hepsi belli bir yer üzerinden sipariş vermenize izin veriyor. Kimisinde sadece restoranlar bulunurken kimisinde sadece bakkallardan sipariş verebiliyor, kimisinde sadece çiçek siparişi verebiliyorsunuz. Bikoshu, bakkaldan fırına, petshoptan kuru temizlemeye her türlü tüketim ihtiyacınızı karşılayan bir uygulama. Her büyüklükte ve her sektördeki işyeri bu uygulamada yerini alıyor. Uygulama üzerinden verdiğiniz her siparişte sipariş tutarınızın %5’i kadar BiNakit (1 BiNakit = 1 TL) geliyor. Yani sipariş verdikçe kazanıyor, sonraki alışverişinizi bedava veya indirimli olarak yapabiliyorsunuz.

Bikoshu, ayrıca çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bikoshu’ya üye olduğunuzda 5 adet siparişte kullanabileceğiniz 5x5 TL BiNakit toplamda 25 TL BiNakit hediye ediliyor. Arkadaşlarınızı davet ettiğinizde davet ettiğiniz arkadaşınıza 5 TL BiNakit, size de sipariş veren her arkadaşınız için 5TL BiNakit hediye ediliyor. Kampanya elbette bunlarla sınırlı değil. Unutmadan, ödeme seçenekleri arasında kapıda ödeme de var. Siparişinizden memnun kalmadığınızda üye işyerini şikayet etme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Bikoshu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
129.1 MB DOSYA BOYUTU

2018'in en iyi mobil uygulamalarından Bikoshu ile mahalledeki tüm dükkanlar tek dokunuş uzağınızda

2018'in en iyi mobil uygulamalarından Bikoshu, bakkal, market, restoran, fırın, pastane, çiçekçi, kuruyemişçi gibi farklı dükkanları bir arada barındıran online sipariş uygulaması. Bikoshu’nun iPhone uygulamasını indirerek etrafınızdaki birçok işyerini görebilir, kolayca siparişinizi verebilirsiniz. Her siparişinizden de sipariş tutarınızın %5’i kadar BiNakit hediye! Harcadıkça kazandıran harika bir online sipariş uygulaması.

Şu anda İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Gaziantep, Mardin ve Elazığ’da hizmet veren Bikoshu’nun diğer online sipariş siteleri/uygulamalarından farkı; Her büyüklükte ve her sektördeki işyerinin bulunması. Bulunduğunuz şehirdeki restoranlar, bakkallar, fırınlar, marketler, pastaneler, çiçekçiler, kuru temizlemeciler, petshoplar, ofis malzemeleri satan yerler, çilingirler ve daha fazlası Bikoshu uygulamasında. Keşfet özelliğiyle tek dokunuşla bu platforma katılan işyerleri bulup siparişinizi veriyorsunuz. Online ödeme veya kapıda ödeme seçeneği var. Sipariş sonrası üye işyerini değerlendirme, yorum yapma şansınız var.

Sadece yeme-içme değil, kapıda kalıp çilingir çağırmak zorunda kalacağınız acil durumlarda da yardımcı olan Bikoshu, her siparişte sonraki siparişinizi indirimli veya bedava vermenizi sağlayan BiNakit hediye ediyor. Yalnız üye işyerlerinin hepsi aynı kazandırmıyor; bazıları fazla kazandırıyor. 1 BiNakit 1 TL’ye eşit.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.
  • Cimri

    Ürün ve fiyat karşılaştırması yaparak alışverişinizi ucuza kapatın.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz
  • Hediyemen

    Sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız Hediyemen uygulamasındaki ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz.
  • GAP Türkiye

    GAP Türkiye uygulaması ile online alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Foto Magnet

    Foto Magnet uygulamasıyla fotoğraflarınızdan oluşan magnet siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Yves Rocher

    Yves Rocher uygulaması üzerinden bitkisel kozmetik ürünleri sipariş edebilirsiniz.