Bird BnB

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli kuşları beslemek için onlarca kuş yuvası tasarlayacağınız eşsiz bir oyundur.

Ormanda çeşitli ağaçlara yapacağınız kuş yuvalarında birbirinde güzel papağanlar besleyerek dev bir kuş bahçesi oluşturabileceğiniz Bird BnB, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunuz bir şekilde oynayacağınız ve günlük stresten uzaklaşacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Kaliteli grafikler ve gerçekçi kuş tiplemelerinden oluşan bu oyunda amaç, ağaçlara yaptığınız sevimli kuş yuvalarında minik papağanları ağırlayarak onları memnun etmek için çaba gösterme ve seviye atlayarak daha fazla kuşun bakımını üstlenmektir.

Görevleri tamamladıkça puanlar toplar ve bu sayede kuş yuvalarını geliştirebilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça yeni kuş türlerinin kilidini açabilirsiniz. Kuşların beslenme, temizlenme, tedavi, oyun ve daha birçok ihtiyacını bizzat karşılayarak işlettiğiniz kuş otelini popüler bir hale getirmeli ve daha fazla kuşun otelinize gelmesini sağlamalısınız. Bu sayede gelirinizi artırabilir ve kuşlara daha iyi bir hizmet sunabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak erişime açılan Bird BnB, on binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen keyif verici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bird BnB

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
254.4 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli kuşları beslemek için onlarca kuş yuvası tasarlayacağınız eşsiz bir oyundur.

Rengarenk papağanlar ve muhabbet kuşları için sevimli evler yaparak dev bir kuş oteli inşa edeceğiniz ve her türden kuşu besleyerek otelinizi sürekli geliştireceğiniz Bird BnB, mobil oyunlar arasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan stres giderici bir oyundur.

Ayrıntılı grafikleri ve gerekçi kuş sesleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, kuşların günlük ihtiyaçlarını giderebileceği tam donanımlı sevimli yuvalar tasarlamak ve otelinizin kapasitesini artırarak daha fazla kuşa hizmet vermektir.

Gerçek hayatta yer alan tüm kuş türlerini otelinizde ağırlayabilir ve oları memnun etmek için kuş yuvalarını sürekli geliştirebilirsiniz. Kuşların yiyecek, banyo, uyku, oyun oynama ve tedavi gibi her türlü ihtiyacını gidermeli ve otelinize gelen ziyaretçi sayısınız artırmak için çeşitli projeler tasarlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Bird BnB, hiçbir ücret ödemen cihazınıza kuracağınız bağımlılık yapıcı eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bird Friends

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.