Bit City

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrinizi kurarak binaları ve tüm yerleşim alanlarını dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetin sunulan Bit City, hayalinizdeki şehri kurup yönetebileceğiniz eşsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Küçük bir kasabayken aldığınız bölgeyi sürekli olarak geliştirerek ve genişleterek büyük bir şehre dönüştürebilirsiniz. Şehrinizdeki binaları ve yolları dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Hava alanları, karayolları, tren yolları ve benzeri ulaşım yerleri yaparak şehrin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Boş alanları farklı binalarla ve mekanlarla donatarak şehri sürekli olarak büyütebilir ve metropol haline getirebilirsiniz.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oldukça eğlenceli bir hal almış bu oyunda yapmanız gereken, şehri doğru yönetmek ve geliştirmektir. Ulaşımda kullanabileceğiniz uçak, araba, otobüs, tren, helikopter, metro ve daha birçok farklı araç ile şehre lüks bir yaşam getirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli marketler, mağazalar, benzin istasyonları, oto sanayi ve benzeri ticaret alanları oluşturarak şehrin hızla gelişmesini sağlayabilirsiniz.

Bir milyondan fazla oyuncu kitlesine ulaşan Bit City, Android ve İOS işlemciye sahip cihazlarda kolaylıkla oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Bit City

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
270.2 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrinizi kurarak binaları ve tüm yerleşim alanlarını dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun dikkatini çeken Bit City, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da rahatlıkla oynayabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli görüntü grafikleri ve etkileyici ses efektleri ile farklı bir deneyim kazanabileceğiniz bu oyunda asıl amaç, size verilen küçük bir kasabayı her yönüyle geliştirerek büyük bir şehir haline getirmektir. Hayalinizdeki şehri oluşturarak tüm binaları, yolları, ticaret alanlarını ve daha birçok unsuru dilediğiniz gibi tasarlayabilir ve yerleştirebilirsiniz. Araba, tren, tramvay, uçak, helikopter, metro ve daha birçok farklı ulaşım aracını getirerek şehrinizin hızla gelişmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca mağaza, market sanayi ve çeşitli ticaret alanları oluşturarak şehrin ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz.

Doğru yerleşim alanları oluşturarak ve ekonomik anlamda olumlu işler yaparak şehrinizi kısa bir sürede metropol haline getirebilirsiniz. Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz Bit City, simülasyon oyunları kategorisinde bulunan ve sürükleyici özelliği ile birçok oyuncunun bağımlısı olduğu kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eco City

    Eco City, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Simülasyon oyunudur.
  • Pocket City Free

    Belediye başkanı olacağız.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Skyward City: Urban Tycoon

    Hayallerimizdeki şehri inşa edeceğiz.
  • Miracle City 2

    Büyüleyici bir şehir inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • City Island

    Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Goosebumps HorrorTown - Monsters City Builder

    Korku dünyasına hoş geldiniz.