Bizİzmir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Bizİzmir uygulamasında birçok etkinlikten, sosyal sorumluluk projelerinden ve yürütülen çalışmalardan haberdar olabiliyorsunuz.

Bizİzmir uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden İzmir’deki tüm etkinlikleri haberleri öğrenebiliyorsunuz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Bizİzmir projesi, İzmir’de yaşayan vatandaşların etkinlikler ve haberlerden anında haberdar olmasını ve bunun yanında önemli konularda görüş ve önerilerini rahatlıkla paylaşabilmelerini sağlıyor. Kültür-sanat etkinliklerinden haberdar olabileceğiniz Bizİzmir uygulamasında yaşadığınız şehirde söz sahibi olabilmeniz için de bir alan yaratılmış durumda. Örneğin, kentte uygulanması gereken bir proje veya yatırımla ilgili görüş ve anketlere katılabileceğiniz Bizİzmir uygulamasında, sonuçları da takip edebiliyorsunuz.

Kent ulaşımında kullanılan İzmirim Kart’ınıza yükleme yapabileceğiniz, boş otoparklar ve nöbetçi eczaneleri görebileceğiniz hayatınızı kolaylaştıracak servisler sunan Bizİzmir uygulamasında, gönüllülük esaslı projelere de katılım sağlayabiliyorsunuz. BizPuan isimli bir özellik de sunan Bizİzmir uygulamasında, gönüllü olarak katıldığınız projelerden puan kazanarak bu puanları konser, tiyatro ve kurslarda harcayabilir, dilerseniz de bağış yapabilirsiniz. Oldukça faydalı ve hayatı kolaylaştıracak özellikler sunan Bizİzmir uygulaması tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Bizİzmir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
66.1 MB DOSYA BOYUTU

Bizİzmir uygulamasında, şehrinizle alakalı görüşlerinizi bildirebilir ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Bizİzmir uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan İzmir’de gerçekleşen tüm etkinliklerden ve güncel haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Bizİzmir uygulaması, İzmir’de ikamet eden kullanıcıların etkinlikler, duyurular ve haberlerden anında haberdar olmasını sağlıyor. Çeşitli durumlar hakkında görüş ve önerilerinizi paylaşmanıza izin veren ve bu konuyu ciddiye alan belediye, aynı zamanda kültür-sanat etkinliklerinden de haberdar olmanızı sağlıyor.

Şehirde uygulanması düşünülen bir proje veya yatırımla alakalı görüşlerinizi belirtebileceğiniz ve anketlere katılabileceğiniz Bizİzmir uygulamasında, sonuçları da takip edebilirsiniz. İzmirim Kart’a yükleme yapabilme, boş otoparklar ve nöbetçi eczaneleri görme gibi özellikler de bulunan Bizİzmir uygulamasında gönüllü olarak çeşitli projelere katılabilir, bu katılımlarınızdan puan kazanarak konser, tiyatro ve kurslarda harcayabilirsiniz. Eğer siz de tüm bu imkanlardan faydalanmak istiyorsanız, Bizİzmir uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • Last Time

    Last Time Android uygulaması, etkinlikleriniz için zaman çizelgesi tutar. Bu etkinlik akışı yöneticisi, ücretsizdir ve internetsiz kullanılabilir.
  • Trip.com

    Trip.com Uygulaması İndir Android: Trip.com app, uygun fiyatlarda uçuş, otel, tren rezervasyonu yapmanızı sağlar.
  • Kocaeli Yürüyüş Parkurları

    Kocaeli Yürüyüş Parkurları ile Kocaeli'de bulunan yürüyüş ve bisiklet yollarını görebilir, yol tarifi alabilirsiniz.
  • İBB Kültür

    İBB Kültür uygulaması İstanbul'daki güncel kültür ve sanat etkinliklerini sizlere sunuyor.
  • Sanat Cepte

    Sanat Cepte uygulamasıyla ilginizi çekebilecek çeşitli sanat etkinliklerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.
  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.