BKM SineKafa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

BKM SineKafa, BKM filmleri ile sinema bilginizi test eden bilgi yarışması oyunu.

BKM SineKafa, BKM filmleri izleyen kişilere yönelik hazırlanmış bilgi yarışması oyunu. Film sahneleri, repliklerinden oluşan görüntülü, yazılı ve sesli soruları yanıtlayarak ilerlediğiniz oyunda yüksek puan yapmayı başarırsanız sürpriz ödüllerin de sahibi oluyorsunuz.

Sıklıkla film izleyen, özellikle de Beşiktaş Kültür Merkezi filmlerini takip eden biriyseniz kesinlikle katılmanız gereken bir Android oyunu BKM SineKafa. BKM filmlerinden herhangi bir sahneyi gördüğünüz anda çıkartacağınızı düşünen bir sinema tutkunuysanız topluluğa katılarak sinema bilginizi herkese gösterebilirsiniz.

Haftanın ve ayın kazananlarına çeşitli ödüller veren BKM SineKafa uygulamasında soruları ne kadar hızlı yanıtlarsanız puanınızı da o derece artırmış oluyorsunuz. Soruların sadece yazılı yöneltilmemesi, sesli ve görüntülü sorularla şaşırtmasıyla benzerlerinden ayrılıyor.

Erkan Calp

BKM SineKafa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

BKM SineKafa, BKM filmleri izleyicilerini buluşturan bilgi yarışması oyunu.

BKM SineKafa, BKM filmleri ile sinema tutkunlarını teste tabi tutan, iPhone'da oynanabilir bilgi yarışması oyunu. Dikkatli izleyicilerin daha kolay ilerleyeceğini düşündüğüm sinema uygulamasında BKM filmlerinden sahneler, repliklerden oluşan sorular yazılı haricinde görüntülü ve sesli olarak yöneltiliyor.

BKM filmleri izleyicilerine özel hazırlanmış bilgi yarışması oyununda belli bir süre içerisinde soruları yanıtlıyor ve neticesinde yüksek puan almayı başarırsanız haftanın veya ayın en iyileri arasına katılıyorsunuz.

Tabii ki güzel ödüller sizleri bekliyor. Ancak yüksek puan yapmak bir hayli zor. Soruların sadece yazılı şekilde değil; görüntülü ve sesli olarak ta iletilmesinin yanında soruların hatırlanması güç ya da her saniyesine dikkatle bakan izleyicilerin bilebileceği sahnelerden oluşması en iyiler tablosuna isminizi kolaylıkla kazımanızı engelliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BKM Mobil

    Sinema, tiyatro ve konser gibi etkinlikleri takip etmek ve bilet almak için BKM Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • BKM Express

    BKM Express uygulaması ile alışverişlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • BKM Kitap

    BKM Kitap uygulamasıyla ilginizi çeken kitapları anında sipariş edebilirsiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.