Blacksmith

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Demiri işleyerek kılıç ve balta gibi onlarca savaş aleti üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Blacksmith, demiri işleyerek farklı savaş aletleri yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımına ve keyif verici ses efektlerine sahip olan bu oyunda yapmanız gereken, bir demirci ustası olarak demire farklı şekiller vermek ve birbirinden güzel savaş aletleri tasarlamaktır. Demiri eriterek ona istediğiniz şekli verebilirsiniz. Kılıç ve benzeri onlarca silah yapabilir ve bu silahları satarak para kazanabilirsiniz. Her tasarladığınız silahı farklı fiyatlarda satışa sunabilirsiniz. Kazandığınız altınlarla daha fazla hammadde alabilir ve yeni savaş aletleri üretebilirsiniz.

Oyunda demircilik yaparak üretebileceğiniz kılıç, balta, ok, yay, dikenli tokmak, balyoz, mızrak ve daha 80’e yakın ölümcül silah yer almaktadır. Ürettiğiniz silahları satışa çıkartarak altın kazanabilir ve yeni silahlar tasarlayabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsi olarak sunulan Blacksmith, sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Blacksmith

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
123.4 MB DOSYA BOYUTU

Demiri işleyerek kılıç ve balta gibi onlarca savaş aleti üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Demircilik yaparak onlarca farklı savaş aleti tasarlayabileceğiniz ve bu aletleri satarak altın kazanabileceğiniz Blacksmith, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde bulunan ve 100 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynana sıra dışı bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikler ve ses efektleriyle donatılmış bu oyunda yapmanız gereken tek şey, demiri eriterek ona şekil vermek ve eşsiz silahlar tasarlayarak altın kazanmaktır. Demirci ustası rolüne bürünerek eşi benzeri olamayan savaş aletleri üretmelisiniz. Bunu yapmak için ihtiyacınız olan tek şey demir ve ateştir. Bu iki malzemeden yararlanarak kılıç ve balta gibi onlarca farklı silah yapabilir ve satışa çıkartabilirsiniz. Sattığınız silahlardan elde ettiğiniz altınlar sayesinde daha fazla hammadde alabilir ve yeni silahlar üretebilirsiniz.

Oyun içerisinde demiri işleyerek tasarlayabileceğiniz balta, kılıç, dikenli tokmak, ok, yay, mızrak ve daha onlarca ölümcül savaş aleti yer almaktadır. Bu silahları satarak altın kazanabilir ve daha fazla silah üretebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Blacksmith, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.