Blade Crafter

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli madenler toplayarak yüzlerce farklı bıçak tasarlayabileceğiniz ve yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bir demirci ustası olarak onlarca farklı bıçak üretebileceğiniz ve bu bıçakları kullanarak ilginç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadelenin içine girebileceğiniz Blade Crafter, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı bıçaklar tasarlayarak yaratıkları etkisiz hale getirmek ve altın kazanarak yolunuza devam etmektir. Demircilik yaparak istediğiniz şekilde ve büyüklükte bıçaklar üretebilirsiniz. Ürettiğiniz bıçakları yaratıklar üzerinde test edebilir ve keskinliklerini kontrol edebilirsiniz. Bıçakları yaratıklara fırlatarak hepsini öldürebilir ve bölgeyi temizleyerek görevleri tamamlayabilirsiniz.

Oyunda çeşitli madenler kullanarak tasarlayabileceğiniz yüzlerce farklı bıçak bulunmaktadır. Dilediğiniz şeklide bıçak üretebilir ve bu bıçakları yaratıklara fırlatarak onları etkisiz hale getirebilirsiniz. Altın kazanarak yeni madenler toplayabilir ve daha farklı bıçaklar üretebilirsiniz.

Mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Blade Crafter, ücretsiz olarak hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Blade Crafter

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
105.7 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli madenler toplayarak yüzlerce farklı bıçak tasarlayabileceğiniz ve yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Blade Crafter, savaş arenasında bir anda beliren ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karşınıza çıkan yaratıklara bıçak fırlatarak onları öldürmek ve bölgeyi düşmandan arındırarak görevleri tamamlamaktır. Yaratıklara her bıçak fırlattığınızda canları yavaş yavaş azalır ve öldürücü darbeyi yedikten sonra tamamen etkisiz hale gelirler. Fırlattığınız bıçakları kontrol ederek yaratıkların bulunduğu bölgeye yönlendirmeli ve bıçakların art arda yaratıklara temas etmesini sağlamalısınız. Bu sayede onları kısa sürede öldürebilir ve altın toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Kazandığınız altınları kullanarak daha fazla bıçak ve savaş aleti satın alabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Blade Crafter, sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Demon Blade

    Sürükleyici bir samuray dünyasına dahil olacağız.
  • Blade Bound

    Onlarca farklı savaş kahramanından yararlanarak aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Immortal Blade

    PvP savaşlarına katılacak, patron savaşçıları etkisiz hale getireceğiz.
  • Dark Blade: Awakening

    Göz kamaştıran tasarımlara sahip onlarca savaşçı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.