Blobb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

Reflekslerinizi geliştirmek için zaman tanıyan bir beceri oyunu arıyorsanız Blobb bu iş için biçilmiş kaftan.

Android için çıkan bağımsız bir beceri oyunu olan Blobb, yeşil ve ufak da çamurumsu bir karakteri kontrol ettiğimiz sıradışı bir çalışma. Labirentlerin içinde gezerken tehlikeli tuzaklara karşı dikkatli olmanız ve bölüm içersinde bulunan yıldızlı kurabiyeye ulaşmanız lazım.

Ücretsiz olarak indirilen oyunda 45 tane de ücretsiz bölüm bulunuyor. Bunun sonrasında yer alan bonus 30 bölüme ulaşmak için ise uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanmanız gerekiyor. Grafiklerine baktığınızda heyecanlandırıcı bir unsur görmeyeceksiniz ama oyunu oynarken keyifli vakitlerin sizi beklediğini söylemekte yarar var.

Karakterimiz Blobb, kontrol dışı harekertleri nedeniyle idare edilmesi zor bir yapıya sahip. bıraktığınız yere bir nesneye çarpıncaya kadar fırlayan karakterin haritadan düşmemesi için labirent içerisinde bulunanblokları hedef almanız gerekiyor.

Ekran üzerinde sürükleme ile gerçekleşen kontrollerde rotanın sonunda bekleyen kurabiyeye uzanmanız gerekiyor. Tabii bu sırada karakterin zarar görmemesi veya düşmemesi gerekiyor. Nispeten kolay başlayan ilk bölümlerden sonra gelen tek kullanımlık bloklar ve teleport fonksiyonlara oyuna hem zorluk hem de eğlence katmasını biliyor.

Alper Çetiner

Blobb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Reflekslerinizi geliştirmek için zaman tanıyan bir beceri oyunu arıyorsanız Blobb bu iş için biçilmiş kaftan.

Windows Phone için yeni çıkan bir beceri oyunu olan Blobb, ufak ve yeşil bir çamur parçasını kontrol etmenizi isteyen bir çalışma. Labirentlerin arasından geçerken dikkat etmeniz gereken şey size zarar verebilecek tuzaklardan kaçıp yıldız şeklinde olan kurabiyeleri toplamak.

Ücretsiz olarak indirilen oyun size 45 farklı bölüm sunuyor ve uygulama içi satın alma ile 30 bölüme daha ulaşabiliyorsunuz. Görsel anlamda göz kamaştırıcı bir oyun ile karşı karşıya olmasak da eğleneli oyun vaktinizin olacağını düşünüyorum.

Blobb karakteri, kontrol dışı hareket edip sonsuz koşu oyunlarındaki mekanikleri anımsatıyor, ancak zeminin üstünde bulunan bloklara doğru yöneldiğinizde karakteri durdurmanız mümkün.

Ekranda yapacağınız sürükleme ile kontrol ettiğiniz Blobb, rotanın sonuna kadar hareket ediyor ve sizin amacınız onun hasar görmemesini ve haritadan çıkmamasını sağlamak. Teleport ve tek kullanımlık bloklar işin içine girdiğince karmaşıklık ile birlikte oyun keyfi de artmaya başlıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!