Blockchain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Blockchain uygulaması Android cihazlarınızdan dijital para transferlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Bitcoin ve Ethereum’un kalbi niteliğindeki Blockchain uygulaması ile Android cihazlarınızdan alım-satım işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Son zamanlardaki değer artışıyla birlikte adını her yerde duyduğumuz kripto para birimi Bitcoin ve Ethereum, yeni bir sektörün de önünü açtı diyebiliriz. Özellikle yatırımcıların gözbebeği konumunda olan dijital paralar, kolay bir şekilde de elde edilemiyor. Birikimleriniz varsa ve bunu dijital paralarla değerlendirmek istiyorsanız, bu iş için kullanabileceğiniz en önemli platform Blockchain olacaktır. Blockchain uygulaması, işlemlerinizi şifreleyerek güvenli bir alışveriş imkanı sunuyor. Bitcoin ya da Ethereum transferlerini direkt olarak alıcı ile satıcı arasında gerçekleştiren ve herhangi bir merkeze bağlı olma zorunluluğu sunmayan uygulama bu anlamda güvenliğinizi de ön plana çıkarıyor.

Uygulamaya yetkisiz erişimleri önleyebilmeniz için iki faktörlü kimlik doğrulaması ve PIN kodu ile koruma özellikleri sunan uygulamada Türkçe dahil 25’ten fazla dil desteği bulunuyor. Birçok para birimiyle işlem yapabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Blockchain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Blockchain uygulaması güvenli bir şekilde Bitcoin ve Ethereum alım-satımı yapabilmenizi sağlıyor.

Blockchain uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınız üzerinden dijital para transferi işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bitcoin ile birlikte hayatımıza giren Blockchain uygulaması Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para işlemlerimi güvenli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Bir sunucuya bağlı olmadan işlem yapmanıza izin veren uygulama, transfer işlemlerinin direkt olarak alıcı-satıcı arasında gerçekleşmesinde rol oynuyor.

Hesabınızın güvenliğini sağlayabilmeniz için PIN korumasının yanında iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği de sunan uygulamada 25’ten fazla dil ve 20’den fazla para birimi de destekleniyor. Bitcoin ve Ethereum’un kalbi olarak bilinen Blockchain uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek dijital para transferlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri:

  • İki faktörlü kimlik doğrulama
  • PIN koruması
  • 20’den fazla para birimi
  • 25’ten fazla dil desteği
  • TOR engelleme
  • QR kod desteği
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Binance

    Binance, Android üzerinden kripto para birimi ticareti yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • CoinATMRadar

    CoinATMRadar uygulaması, dünya genelindeki Bitcoin ATM'lerini harita üzerinden sizlere sunuyor.
  • Binance TR

    Binance TR mobil uygulaması ile güvenli şekilde Bitcoin ve diğer kripto paralar için alım satım işlemleri yapabilirsiniz.
  • Coinzo

    Coinzo, kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenli ve yerli kripto para borsasıdır.
  • CoinCap

    CoinCap uygulamasını kullanarak Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimlerinin anlık değerlerini takip edebilirsiniz.
  • Electroneum

    Cep telefonundan kripto para madenciliği (mining) yapmanıza izin veriyor.
  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • BitTurk

    BitTurk Android uygulamasını indirin, Bitcoin ve kripto para alma-satma işlemlerini mobilden yapın.