Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Blokları kırarken çok seri olmalısınız.

Blocks, renkli blokları patlatarak ilerlediğiniz reflekslere dayalı süper zor bir mobil oyun. Ketchapp’ın olmasıyla platformda öne çıkan arcade oyunda dokunuşlarınız oldukça hızlı olmalı. Yeterince seri olamazsanız bloklar yığına dönüşüyor ve oyuna veda ediyorsunuz.

Animasyonlarla süslenmiş rengarenk minimalist görselleriyle kendisine çeken Android oyununda puan toplamak için blokları parçalamanız yeterli oluyor. Blokların kaç vuruşta parçalarına ayrıldığı üzerlerinde yazıyor. Blokları üzerlerine seri şekilde dokunarak yıkabildiğiniz gibi platformun hemen aşağısındaki minik toplardan da yardım alabiliyorsunuz. Üç tane büyük toptan dökülen minik topların çıkması için blokları yıktığınızda gelen elmasları toplamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Blokların yığın oluşturmasına izin vermeyin.

Blocks, blokları kırarak puan toplamaya çalıştığınız reflekslere öne çıkaran ultra zor bir mobil oyun. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de keyifli, rahat oynanış sunan arcade oyunda blokların yığın oluşturmasını önlemeniz gerekiyor. 1 saniyeliğine bile olsun durup düşünme lüksünüz yok.

Ketchapp’ın sayısız zorlu arcade oyunundan biri Blocks. Oyunda renkli blokları kırarak puan alıyor, her defasında kendi rekorunuzu kırmak için uğraş sarf ediyorsunuz. Blokları kaç hamlede kırabileceğinizi üzerlerinde yazılı rakam/sayılardan anlıyorsunuz. Ekranın farklı noktalarına dokunarak seriye bağlama şansına sahipsiniz ancak bunu yaparken blokları kırdığınızda düşen elmasları toplamayı unutmayın. Elmaslar sayesinde küçük toplar elde ediyor, bunları da blokları kırmak için kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.