Bloktris

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Bloktris, klasik tetris oyununun yeni nesil cihazlara uyarlanmış hali ve kesinlikle bağımlılık yaratıyor.

Bloktris, bir zamanların en çok oynanan tetris oyununu Android cihazlarımıza taşıyor.

Çocukluğumuzda saatlerimizi harcadığımız tetris oyununun yeni nesil sürümü diyebileceğimi Bloktris, ücretsiz indirilmeye sunulmuş ve ne rahatsız edici reklam ne de satın alım içeriyor. Tetris keyfini Android telefon ve tabletlerimize taşıyan oyun oynanış açısından bildiğimiz klasik tetrisden biraz farklı diyebilirim. Yukarıdan aşağıya tek bir şekil iniyor ve blokları bu şekil üzerine oluşturuyorsunuz. Aynı renk bloklar yan yana geldiğinde puan kazanıyorsunuz. Ne kadar büyük şekil oluşturursanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz.

Bloktris, saatlerinizi harcamanız gereken ve odaklanma gerektiren bir mobil oyun ve otobüste, metroda, vapurda iken kesinlikle oynamamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Bloktris

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Bloktris ile klasik tetris oyunu yenilenmiş olarak iPhone ve iPad'lere taşınıyor.

Bloktris, 90’ların efsane oyunu tetrisi iPhone ve iPad’imize taşıyan yapımlardan biri. Ücretsiz indirip tetris keyfini akıllı telefon ve tabletinizde sürdürebileceğiniz oyun klasik tetrisden biraz farklı diyebilirim.

Farklı şekillerde blokları yan yana getirerek sayı almaya çalıştığımız bir beceri oyunu olan tetris çocukluğumuzda birçoğumuzun başından zar zor kalktığı bir oyundu. Saatlerimizi harcadığımız oyun hiç eskimedi ve günümüzde de oynanıyor. Mobil cihazlarımıza farklı isimlerle girse de oynanış itibariyle aynı olduğundan eski tadı almanız mümkün. iOS platformunda yeni karşımıza çıkan Bloktris de tetrise özlem duyanlar için hazırlanmış onlarca yapımdan biri. Tamamen ücretsiz ve reklam içermeyen yapımda küp şeklinde bloku kullanarak renkleri kombine etmeye çalışıyoruz. Tek bir şekil olduğundan oyun bir noktadan sonra kilitleniyor diyebilirim.

Oluşturduğunuz şeklin büyüklüğüne göre puan veren Bloktris oyununda dikkat oldukça önemli. Zira oyun tek bir şekilden oluşan blok üzerine ilerliyor ve küp şekli her alana sığmadığından kısa sürede ekranı yarılamış olabiliyorsunuz. Tam bu noktada puan kazanmanın klasik tetris oyununa göre daha zor olduğunu söyleyebilirim.

Tetris çocukluğunuzda unutamadığınız oyunlar arasında ise Bloktris ile eski günlere dönebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.