Bloody Z: ZOMBIE STRIKE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununda zombilerle savaşın ve şehrinizi virüslerden kurtarın.

Genellikle gilmlerde izlediğimiz zombi virüsü Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununda gerçek oldu. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununda zombilerle mücadele etmek zorundasınız. Şehrinize hatta ülkenize yayılan zombi salgınında kurtulmanın tek yolu bu. Zombiler hızla çoğalırken sizinde virüs kapmayan kişileri toplamanız ve onlardan bir takım kurmanız gerekli. Kuracağınız bu takım tüm şehri kurtarmak için gönüllü olarak çalışmak zorunda.

Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununda birbirinden güçlü silahlara sahip olacaksınız. Bu silahlarla birlikte tüm zombileri öldürmeniz gerekiyor. Yalnız oyunda takım olarak hareket etmeniz oldukça önemli. Eğer ekip arkadaşınızı herhangi biri zombi tek başına yakalarsa onu bir daha kurtaramayabilirsiniz. Bu yüzden kimseyi tek başına bırakmayın ve asla zombilere yakalanmayın.

Renkli grafikleri ve etkileyici ses efektleri ile birlikte Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununu oynarken gerçekten gerileceksiniz. Geniş haritasıyla ve ilginç özellikleriyle birlikte Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununu çok seveceksiniz. Hemen şimdi Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununu indirin ve aksiyon dolu anlara hazır olun!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bloody West: Infamous Legends

    Bloody West: Infamous Legends, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Vahşi Batı konseptli bir strateji oyunudur.
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Zombie Tactics

    Zombie Tactics Android Oyunu İndir: Kartları kullanarak zombileri durdurmaya çalıştığınız stratejik bir mobil oyun
  • Zombie World : Black Ops

    Sosyal tabanlı zombili strateji oyunu
  • Zombie Cowboys

    Zombie Cowboys Android Google Play'de! Vahşi batı temalı zombi strateji oyununda batının hakimi olun!
  • Strike of Nations

    3. Dünya Savaşında ordunuzu komuta edin.
  • Rebuild

    Zombie felaketinden sonra hayatta kalan insanlarla yeniden şehir kurmaya çalıştığınız zorlu bir strateji oyunu sizleri bekliyor.
  • Zombie Siege

    Savaş tapınağına girin ve büyük bir komutan olun.