Board Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

Board Kings, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir şehir kurma oyunudur.

Board Kings, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur. Oyunda kendi şehrinizi inşa ediyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Mücadelenin ve heyecanın yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Board Kings, şehir inşa edip diğer oyuncularla mücadelelere giriştiğiniz bir oyundur. Oyunda kendi zevkinize göre şehir kuruyor ve diğer oyuncularla savaşabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızda birlikte oynayabileceğiniz oyunda özel güçler de kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda bir kart oyunu olan Board Kings, kartlarla oynanıyor. Kart koleksiyonunuzu genişleterek oyunda başarıya ulaşabiliyor ve liderlik tahtına oturabiliyorsunuz. Son derece renkli ve hoş grafiklere de sahip. Stratejik hamleler yapmanızı gerektiren oyunda çok eğleniyor ve boş zamanlarınızı da değerlendirebiliyorsunuz. 

Son derece eğlenceli bir oyun olan Board Kings, kurgusuyla da bağımlılık yapıcı bir etkiye sahiptir. Çocukların da beğenerek oynayacağı oyun, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Board Kings oyununu mutlaka denemelisiniz.

Board Kings oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Board Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
233 MB DOSYA BOYUTU

Board Kings, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir şehir kurma oyunudur.

Board Kings, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir şehir kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renkli görsellerin yer aldığı oyunda zevkinize göre binalar kurabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Renkli görsellerin ve etkileyici bir atmosferin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Board Kings, hem sizin hemde çocukların beğenerek oynayabileceği bir oyundur. Oyunda kart çekiyor ve hamle yapıyorsunuz. Binalar inşa edip hayallerinizdeki şehri inşa edebiliyor ve yönetebiliyorsunuz. Özel güçlerinde yer aldığı oyunda stratejik davranmalı ve diğer oyuncularla mücadele etmelisiniz. Oyunda başarılı olmak için dikkatli olmalı ve kart koleksiyonunuzu geliştirmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Board Kings, aynı zamanda bağımlılık yapan etkisiyle de dikkat çekiyor. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Kolay bir oynanışa ve etkileyici atmosfere sahip olan oyunda çok eğleniyor ve zevkli dakikaler geçirebiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceği Board Kings, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için Board Kings'ı mytlaka denemelisiniz.

Board Kings oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Board Defenders

    Board Defenders, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Android oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de Türkçe.
  • Slap Kings APK

    Slap Kings ücretsiz oynanabilir tokat atma oyunu. Slap Kings APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir.
  • Honor of Kings APK

    Klasik MOBA deneyimini oyunculara sunan Honor of Kings APK, hızlı tempolu savaşlara sahip bir Android oyundur.
  • Board Games

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa oyunları paketidir.
  • Fun Board 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Street Kings Fighter

    Street Kings Fighter ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Strike of Kings

    Strike of Kings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur