Boom Karts

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik araba yarışlarına katılacağız.

Mobil yarış oyunları arasında şu sıralar oldukça ilgi çekmeye devam eden Boom Karts’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Android ve iOS platformu kullanıcılarına oynaması ücretsiz olarak sunulan ve dünyanın dört bir yanından yarışçılara ev sahipliği yapan Boom Karts adrenalin dolu yarışlar ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Gerçeklikten uzak teması ve fantastik renkleri ile her kesimden oyuncuya hem eğlenceli hem de adrenalin dolu yarış deneyimi sunuyor.

İki farklı mobil platformda yayınlandıktan sonra günümüze kadar 100 binden fazla oyuncuya ulaşan başarılı yapım bünyesinde farklı araç modellerine de yer veriyor. Yüksek hızlı arcade yarışlarına katılma fırsatı bulacağımız yapım da birbirinden farklı pistlerde drift yapma heyecanı da bizleri bekliyor olacak.

Oyun içerisinde kariyer modu da yer alırken oyuncular bu modda en iyi sürücü olabilmek için mücadele edecekler.

Doğukan Çağlakpınar

Boom Karts

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
374.9 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik araba yarışlarına katılacağız.

Round Zero’nun başarılı oyunlarından bir tanesi olması beklenen ve günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Boom Karts efsanevi yarışlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Android ve iOS platformlarında oynaması ücretsiz bir yarış oyunu olarak yayınlanan Boom Karts fantastik yapısı ile geniş kitleler tarafından beğenildi ve oynandı.

Zengin içerik yapısı ile oyuncuların bir kısmını tatmin etmeyi başaran oyunda farklı pistlerde farklı modlarda çeşitli araçları kullanma ve şoförlüğümüzü deneyimleme fırsatı bizleri bekliyor.

Rengarenk yapısı ile oyunculara gerçeklikten ziyade fantastik bir araç kullanma deneyimi sunan Boom Karts günümüze kadar her iki platformda toplamda 100 binden fazla oyuncu tarafından indirildi ve oynandı.

En son Şubat 2020’de güncelleme alan yapım hem hatalarını giderdi hem de yeni içeriklerini oyuncularının beğenisine sundu.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Go Karts!

    En heyecan verici go kart yarışında birinci olun.
  • Brain Boom

    Yüzlerce farklı bulmacayı çözüme kavuşturmaya çalışacağız.
  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • MiniBikers

    Basit kontrollere sahip bir motosiklet yarış dünyasına giriş yapacağız.
  • Boom Arena

    Gerçek zamanlı 3vs3 maçlara katılacağız.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?