Boomerang from Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,828 TOPLAM İNDİRME

Boomerang from Instagram, fotoğraflarınızı ileri - geri döngülü mini videolara çevirebileceğiniz bir Android uygulaması.

Boomerang from Instagram, Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları mini videolara dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Üst üste 10 fotoğraf çekerek bunları video haline getiren uygulamanın kullanımı da son derece basit.

Telefonunuzun ön ve arka kamerasını kullanmanıza izin veren video uygulaması Apple’ın iPhone 6s telefonlarına koyduğu Live Photos mantığında çalışıyor. Hareketli bir nesneyi normal fotoğraf çeker gibi çekiyorsunuz. Uygulama bunu otomatik olarak ileri geri döngülü bir videoya dönüştürüyor.

Fotoğraflarınızdan sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabileceğiniz kısa – eğlenceli videolar yapmanıza izin veren Boomerang from Instagram uygulaması oldukça pratik ve üyelik sistemiyle çalışmıyor; doğrudan indirip kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Boomerang from Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Boomerang from Instagram, fotoğraflarınızdan mini videolar oluşturabileceğiniz bir iOS uygulaması.

Boomerang from Instagram, iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğrafları kısa videolara dönüştürebileceğiniz kullanım basit bir uygulama. Apple’ın iPhone 6s ve 6s Plus’ında kullanılabilir olan canlı fotoğraf yani Live Photos özelliğini tüm cihazlara taşıyan uygulama olduğunu da söyleyebiliriz.

Apple Live Photos özelliğini tüm iOS cihazlara getiren Boomerang uygulaması, Instagram tarafından geliştirilmiş ve ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzun ön ve arka kamerasıyla çektiğiniz fotoğrafları kısa süreli eğlenceli videolara çevirmenize imkan tanıyan uygulamada sadece bir buton bulunuyor. Hızlıca anı yakaladıktan sonra dilerseniz doğrudan uygulama üzerinden Facebook veyahut Instagram hesabınızda paylaşabiliyorsunuz.

Arka arkaya 10 fotoğraf çekerek bunları mini video haline getiren Boomerang uygulamaının en güzel yanı doğrudan kullanılabilir olması. Kayıt olma, hesap oluşturma ile uğraşmadan çekim yapmaya başlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Layout from Instagram

    Layout from Instagram, birden fazla fotoğrafımızı aynı karede buluşturup onlardan ilgi çekici kolajlar hazırlamamıza olanak sağlıyor.
  • Direct from Instagram

    Direct from Instagram Android: Mesajlara, hikayelere odaklanan Instagram'dan bağımsız bir uygulamadır.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Gizmo - Profilime Kimler Baktı

    Gizmo İndir Android: Instagram profiline kim baktı, kim engelledi, takip etmeyenler, toplu silme, Instagram video - fotoğraf - hikaye indir
  • Instories

    Instories, Instagram kolaj yapma ve video düzenleme uygulamasıdır. Instagram keşfette çıkmak için etkileyici video hikayeler ve gönderiler oluşturun.
  • Boomerang

    Android telefon ve tabletleriniz için alternatif bir Gmail uygulaması arıyorsanız Boomerang kesinlikle hoşunuza gidecektir.
  • No Crop Video for Instagram

    Çektiğiniz videoları kırpmadan, tam boyutlu olarak Instagram'da paylaşabileceğiniz başarılı bir uygulama.