Bounce Original

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
364 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Nokia telefonların nostaljik oyunlarından olan Bounce'u, Android cihazlara uyarlanmış yeni versiyonunu oynayabilirsiniz.

Eskiden hepimizin oynadığı, Nokia telefonların vazgeçilmez oyunu Bounce, akıllı telefonlara uyarlanmış versiyonuyla yeniden bizlerle buluştu.

Nostaljik oyunlardan biri olan Bounce, şüphesiz herkesin oynadığı ve sevdiği oyunlardan biriydi. Kırmızı topu hedefe ulaştırmaya çalışırken çeşitli engelleri aşmaya çalışarak bölümleri tamamlamaya gayret ederdik. Hatta kimi zaman "787898” hilesiyle ölümsüz olup, bölümleri daha rahat tamamlardık. Android için uyarlanan Bounce Original oyunu, birkaç değişiklik dışında tamamen aynı mantıkla işliyor, tabii biraz önce bahsettiğim ölümsüzlük hilesi ne yazık ki bu oyunda yok. Akıllı telefonların ekranları göz önünde bulundurularak HD grafikler ile tasarlanan Bounce Original oyununda kontrolleri ekranda bulunan yön oklarıyla birlikte sağlıyorsunuz. Eski telefonlardaki tadı verir mi bilinmez ama nostalji yapmak ve vakit öldürmek için birebir desem yeridir.

10 bölümden oluşan ve sizi eskilere götürecek Bounce oyununun modern versiyonunu Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bounce Original

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Nostaljik oyunlar listesinin en başlarında yer alan unutulmaz Bounce oyununu, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabilirsiniz.

Nostaljik oyunlar serisinin vazgeçilmezlerinden biri olan Bounce’u, modern versiyonuyla artık akıllı telefonlarınızda oynayabileceksiniz.

Nokia telefonların unutulmaz oyunlarından olan Bounce, şüphesiz hepimizin severek oynadığı oyunlardan biriydi. Kırmızı topu hedefe ulaştırmak için çeşitli engelleri aşmamız gereken oyun, ilerleyen bölümlerde daha da zorlaşıyordu. Bazılarımız bu engelleri daha kolay aşıp, oyunu bitirebilmek için telefonun tuşlarından “787898” ölümsüzlük hilesini yazar, oyunu kolayca tamamlardı. Şimdi ise Bounce Original adıyla yenilenmiş modern haliyle kullanıcıların beğenisine sunulan oyun, size eski günleri hatırlatacaktır diye düşünüyorum.

Akıllı telefonların ekranları göz önünde bulundurularak HD grafiklerle süslenen oyunda, biraz önce bahsettiğim ölümsüzlük hilesini kullanmak ne yazık ki mümkün değil. Oyunun kontrollerini ekrana yerleştirilen yön oklarıyla yapabileceğiniz Bounce Original toplam 10 bölümden oluşuyor.

iPhone ve iPad cihazlarınızda Bounce’un modern halini görmek ve denemek istiyorsanız ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bounce

    Bounce, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Bounce Classic

    Eski zamanların popüler Bounce oyununun modern versiyonu olan Bounce Classic oyununu Android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Zac Bounce

    Zac Bounce oyununda meşhur karakteriniz ile birlikte zorlu orman yollarını geçmeniz ve puan toplamanız gerekiyor.
  • Original 100 Balls

    Original 100 Balls basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Bounce House

    Yeteneklerinizi sınayabileceğiniz keyif dolu bir beceri oyunu