Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Bounce, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.

Bounce, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyuna girdiğimizde karşımıza son derece sade ve rafine bir anlayışla dizayn edilmiş bir arayüz çıkıyor.

Ketchapp'ın diğer oyunlarında da gördüğümüz oynayanı sinir eden fakat bir yandan da bağımlılık yaratan yapı bu oyunda da kullanılmış. Bounce'daki temel amacımız kontrolümüze verilen topu mümkün olduğunca yükseğe taşımak. Elbette bu pek kolay gerçekleştirilen bir görev değil. Yolculuğumuz esnasında birçok engelle karşılaşıyoruz. Hızlı refleksler ile bu engelleri aşarak yolumuza devam edebiliyoruz.

Bu tarz beceri oyunlarında karşılaştığımız bonuslar ve güçlendiriciler Bounce'ta da karşımıza çıkıyor. Bu öğeleri toplayarak bölümler esnasında hatırı sayılır ölçüde avantaj elde edebiliyoruz. Bu sayede hem daha rahat ilerliyor hem de daha yüksek puanlar alabiliyoruz. Özellikle zamanı yavaşlatan ve yerçekimini azaltan güçlendiriciler çok işimize yarıyor.

GameCenter desteği de sunulan oyunda aldığımız puanları arkadaşlarımızla kıyaslayabiliyoruz. Bu sayede elde ettiğimiz skorlar üzerinden keyifli bir rekabet ortamı oluşturabiliyoruz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Bounce, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan.

Emircan Erdoğan

Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Bounce, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratıcı bir beceri oyunu.

Bounce, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Ketchapp'ın diğer oyunlarında gördüğümüz gibi bu oyunda da oyuncuyu ekrana kilitleyen bir yapıya sahip.

Bağımlılık yapıcı atmosferi altında oyuncuyu biraz strese sokan bir yapısı da var. Hassas dinamiklere sahip olduğu için oyunda yapacağımız en ufak bir dengesizlik bölümü başarısızlıkla sonuçlandırmamıza sebep oluyor. Bu yüzden hem hızlı hem de çok dikkatli hamleler eşliğinde oyunu sürdürmemiz gerekiyor.

Oyunda son derece kolay kullanılan bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Kontrolümüze verilen topu ekranın soluna basarak sola, sağa basarak da sağa doğru ilerletebiliyoruz. Zaten oyuna başlamadan önce gösterilen ekranda genel bilgilerin sunulduğu bir liste gösteriliyor. Bu ekranda hem kontrollere hem de oyun esnasında dikkat etmemiz gereken hususlara değiniliyor.

Bounce'da son derece sade ve oyuncuyu yormayan bir arayüze yer verilmiş. Bu tasarım dilinin yapımcının diğer oyunlarında da kullanıldığını belirtmeden geçmeyelim.

Genel olarak Bounce, hızlı oyna hızlı tüket tarzı oyunlardan hoşlanan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Çok özgün olmasa da eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Bounce, Ketchapp'ın fizik tabanlı oynanış sunan eğlenceli beceri oyunlarından biri.

Bounce, Ketchapp’ın fizik tabanlı beceri oyunları arasında ve Windows Phone’da da ücretsiz olarak bulunmakta. Şaşılacak biçimde sinir edici olmayan diğer bir deyişle zorluk düzeyi fevkalade ayarlanmış oyunda sürekli zıplamaya programlanmış bir topu kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz.

Uzun süreli oynamada dahi gözü yormayacak son derece basit görsellerle süslenmiş beceri oyununda amacımız kontrolümüze verilen topu olabildiğince yükseğe çıkarmak. Tabii ki hedefimize kolaylıkla ulaşmamızı engelleyen çok sayıda engel var. Dönen platformlar, asla dokunmamamız gereken kutucuklar, kırmadan içerisinden geçemediğimiz kutular yol boyunca karşımıza çıkan engellerden sadece birkaçı diyebilirim. Engellerin yanında topu daha yükseğe fırlatmamıza, yere düşmemize rağmen ilerlememize olanak tanıyan birkaç yardımcı da konulmuş ki bunlar oyun esnasında kullanılıyor ve gidişatı oldukça etkiliyor.

Ketchapp’ın tüm oyunları gibi sonsuza aktığımız beceri oyununda kontrol mekanizması çok basit tutulmuş. Zıplayan topla yukarılara çıkmak için tek yapmamız gereken ekranın köşe noktalarına dokunmak. Ancak hem üzerinden atlamamız gereken kutular çok ince olduğundan, hem de platforma atladıktan sonra düşmememiz gerektiğinden hassas yapıda tasarlanmış kontrolleri çok iyi kullanmamız gerekiyor.

Bounce, harika fizik tabanlı mekanikleri, öğrenmesi basit ustalaşması zaman alan kontrol sistemi, farklı seviyeler sunan sonsuz oynanışı ile saran, boş zamanlar için ideal bir oyun. Bu tarz kafa boşaltmaya yönelik oyunları seviyorsanız Windows Phone cihazınıza indirip bir deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bounce Classic

    Eski zamanların popüler Bounce oyununun modern versiyonu olan Bounce Classic oyununu Android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz.
  • Bounce Original

    Nokia telefonların nostaljik oyunlarından olan Bounce'u, Android cihazlara uyarlanmış yeni versiyonunu oynayabilirsiniz.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Zac Bounce

    Zac Bounce oyununda meşhur karakteriniz ile birlikte zorlu orman yollarını geçmeniz ve puan toplamanız gerekiyor.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Balls Bounce

    Tuğlaları tek vuruşta kırın.
  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu