Bouncing Buddies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir beceri oyunu

Bouncing Buddies, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Sürükleyici atmosferiyle ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken Bouncing Buddies, zorlu parkurlarda yeteneklerinizi sınadığınız bir oyundur. Müziğin ritmine kendinizi kaptırarak daha eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda kaliteli görseller yer almakta. Renkli görselleriyle de farklı bir deneyim sunan Bouncing Buddies, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Bouncing Buddies sizleri bekliyor.

Bouncing Buddies oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Bouncing Buddies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Bouncing Buddies, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir oyun olarak dikkat çeken Bouncing Buddies, zorlu parkularda mücadele verdiğiniz bir oyundur. Müzik ile oynanan oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm engellerin üstesinden gelmelisiniz. Eğlenceli bir deneyim sunan oyunda bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer almakta. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Bouncing Buddies oyunu sizleri bekliyor. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Bouncing Buddies oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncing Ball 2

    Bouncing Ball 2, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı top zıplatma oyunu.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.