Bounden

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Bounden hiçbir dans bilgisine sahip olmasanız bile oynayabileceğiniz keyifli bir dans oyunudur.

Bounden en basit tanımıyla mobil dans etme oyunu olarak tanımlanabilir. Özellikle sevgilisi veya partneriyle farklı ve eğlenceli bir deneyim yaşamak isteyenleri hedef alan bu oyunu akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabilirsiniz.

Oyunda tam tamına 6 farklı dans tipi bulunuyor. Bu dans tiplerine ek olarak bir de özel bir dans tipi daha var. Bunlardan dilediğinizi seçip dans etmeye başlayabilirsiniz. Dans esnasında ekranda şekiller beliriyor. Bu şekillere göre partnerinizle uyum içerisinde figürler sergilemeli ve ritme uygun dans etmelisiniz.

Oyunun en iyi ve en dikkat çekici noktası ise hiçbir dans bilgisine sahip olmadan da kullanılabiliyor olması. Profesyonellik bir kenara sırf eğlenmek için bile bu oyunu deneyebilirsiniz. Oyunda bir de yeni başlayanlar için temel bilgilerin verildiği bir eğitim videosu var. Videoyu izleyerek oyunun özünü kavrayabilirsiniz.

Genel olarak Bounden bugüne kadar oynadığınız ve bundan sonra oynayacağınız oyunlar arasında en interaktifi ve en orijinali olmaya aday.

Emircan Erdoğan

Bounden

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Bounden isimli bu oyun dansa merakı olan ve etkileşim düzeyi yüksek bir oyun arayanlar için en ideal seçenekler arasında.

Bounden iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en keyifli ve en orijinal oyunlardan bir tanesi. Öncelikle Bounden tamamen farklı ve etkileşim düzeyi yüksek bir altyapı üzerine kurulu. Oyunu oynamak için iki kişiye ihtiyaç var. Sevgilinizle oynarsanız daha fazla keyif alacağınıza eminim!

Peki ya oyun nasıl bir şey? Oyunu oynayan iki kişinin de cihazı tutması gerekiyor. Ekranda beliren şekillere göre hareketler yapıyor ve dans etmeye çalışıyorsunuz. Çiftleri uygulama kendisi yönlendiriyor. Dolayısıyla herhangi bir dans bilgisine sahip olmanız gerekmiyor. Zaten bu oyunu birkaç kez oynadıktan sonra kendi başınıza dans edebilecek düzeye bile erişebilirsiniz!

Oyunda toplamda 6 farklı dans tipi bulunuyor. Bu dans tiplerine ek olarak bir de bonus olarak nitelendirdiğimiz özel bir dans mevcut. Game Center desteği de sunan oyunda elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Eğer dansa merakınız varsa ve bu merakınızı eğlenceli bir yolla aktiviteye dönüştürmek istiyorsanız Bounden’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur