Bow Hunter 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

Bow Hunter 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir avcılık oyunudur

Bow Hunter 2015 oyunculara gerçekçi bir geyik avı tecrübesi yaşatmayı başarabilen bir mobil simülasyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir avcılık oyunu olan Bow Hunter 2015'de açık araziye çıkarak geyik avlamaya çalışan bir avcıyı yönetiyoruz. Avcımız klasik avcılık oyunlarında alışıldığı gibi uzun namlulu silahları kullanmak yerine çok daha sessiz olan ok ve yay ile avlanmakta usta. Bize düşen görev ise avcımızın geyiklerin yerini tespit etmesine yardımcı olmak ve sessizce yanlarına yanaşmasını sağlamak. Oyunda her attığımız adımı hesaplamamız gerekiyor; çünkü geyikler oldukça ürkek hayvanlar. Atacağımız yanlış bir adım onların kolayca ürkmesine ve hızlıca kaçmasına neden oluyor.

FPS tarzında oynanan Bow Hunter 2015'te avcımız geyikleri bulabilmek için gelişmiş dürbününden, kızılötesi veya termal görüş sistemlerinden faydalanabiliyor. Açık haritada bu ekipmanlar oldukça işe yarıyor. Oyunda bize 200 civarında av görevi veriliyor. Bu görevler giderek zorlaşan bir yapıya sahip. Görevleri tamamladıkça kazanacağımız parayla av ekipmanlarımızı geliştirebiliyoruz. Ok ve yayımız için yeni nişan alma sistemleri, yay modelleri, ok modelleri, avcımız için farklı kamuflaj giysileri bizi beklemekte.

Bow Hunter 2015'in kaliteli grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Eğer detaylı bir avcılık oyunu arıyorsanız Bow Hunter 2015'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Bow Hunter 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME
323 MB DOSYA BOYUTU

Bow Hunter 2015 gerçekçi bir avcılık oyunudur

Bow Hunter 2015 oyunculara gerçekçi bir avlanma tecrübesi sunmayı hedefleyen bir mobil avcılık oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Bow Hunter 2015'de ok ve yay kullanmada usta bir avcıyı yönetmekteyiz. Oyundaki temel amacımız ise bize verilen geyik avı görevlerini gerçekleştirmek. Bu görevler başlarda kolay olsa da oyunda ilerledikçe görevler de zorlaşmaya başlıyor.

Bow Hunter 2015'de avlanırken oldukça dikkatli olmamız gerekiyor. Oyun etrafta koşturarak sağa sola mermi saçtığınız basit bir avlanma oyunu değil. Bir geyiği avlamak için oldukça sessiz hareket etmeniz ve geyikleri ürkütmeden onlara yaklaşmanız gerekiyor. Yanlış atacağınız bir adım geyikleri uyararak onların hızlı bir şekilde kaçmasına ve av görevinizin başarısız olmasına sebep olabiliyor. Bu nedenle bizi zorlu bir mücadele bekliyor.

Bow Hunter 2015'de avcımız ok ve yayıyla avlanmakta. Bize verilen görevlerde ilk olarak geyiklerin yerini tespit etmemiz gerekiyor. Bu iş için uzun mesafeli dürbünümüzün yanında kızılötesi ve termal görüş sistemlerinden de faydalanabiliyoruz. Görevleri tamamladıkça ok ve yayımız için yeni nişan alma sistemleri, yay ve ok çeşitlerinin kilidi açılıyor. Avcımız için farklı kamuflaj giysileri seçeneğine de sahibiz.

FPS kamera açısıyla oynanan Bow Hunter 2015'in güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit O Bow 3D

    Fruit O Bow, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir okçuluk oyunu.
  • Wild Eagle Hunter Simulator 3D

    Wild Eagle Hunter Simulator 3D, gök yüzünün fatihi olarka bilinen kartalları kontrol ederek özgürce uçarak avlanacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.
  • Deer Hunter 2014

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir vahşi doğa simülasyonu olarak öne çıkıyor.
  • Shark Hunter 2017

    Shark Hunter 2017, denizlerin korkutucu hayvanları köpek balıklarını avlamanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Hunter Underwater Spearfishing

    Hunter Underwater Spearfishing bir takım eksik noktalara sahip olsa da av simülasyonu oyunlarından keyif alanların deneyebileceği bir seçenek.
  • Bigfoot Monster Hunter

    Mobil cihazınızda fantastik canavarlar avlamak istiyorsanız aradığınız oyun Bigfoot Monster Hunter olacaktır.
  • Evil Hunter Tycoon

    İnsanlığın kaderi senin elinde.