Brain Puzzle: 3D Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Bob'un renkli dünyasına hoşgeldiniz.

Brain Puzzle: 3D Games oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zeka oyunudur. 

Çok zor bir zeka oyununu oynamaya hazır olun. Çünkü bu oyun diğer oyunlardan farklı olarak değişik oynama stilleri ile sizin beyniniz zorluyor. Klasik zeka oyunu modundan çıkmış olan Brain Puzzle sizlere 3D olarak oyun oynama fırsatı sunuyor. 

Oyunda sizlere yardım edecek bir arkadaşın var: Bob. Laboratuvarında Bob üzerinde deneyler yaparken yeni stratejiler geliştirebileceksin. Sonuç olarak doğru yolu deneme yanılma yoluyla bulabileceksin. Oyunu oynamaya devam ettikçe daha hızlı çözümler üretebileceğine ve hatta ustalaşabileceğine eminim. Boyama, bulmaca, kılıçlar, ördekler ve çörekler bu oyunda senin ekipmanlarından sadece birkaçı. IQ' nuz için zihinsel bir uyarım sağlayan bu oyunda eğlenirken öğrenmeye hazır olun. Daha önce deneyimlemediğiniz oyun tecrübelerine bu oyun sayesinde ulaşabileceksin. Fırsatlarla dolu bir oyun arıyorsanız bu oyun tam size göre. Siz de oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Brain Puzzle: 3D Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

Bob'un renkli dünyasına hoşgeldiniz.

Brain Puzzle: 3D Games oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zeka oyunudur. 

Çok zor bir zeka oyununu oynamaya hazır olun. Çünkü bu oyun diğer oyunlardan farklı olarak değişik oynama stilleri ile sizin beyniniz zorluyor. Klasik zeka oyunu modundan çıkmış olan Brain Puzzle sizlere 3D olarak oyun oynama fırsatı sunuyor. Ayrıca renkli grafikleri ile de capcanlı şekilde oyunlar oynamanızı sağlıyor. 

Oyunda sizlere yardım edecek bir arkadaşınız var: Bob. Laboratuvarında Bob üzerinde deneyler yaparken yeni stratejiler geliştirebileceksin. Sonuç olarak doğru yolu deneme yanılma yoluyla bulabileceksin. Oyunu oynamaya devam ettikçe daha hızlı çözümler üretebileceğine ve hatta ustalaşabileceğine eminim. Her ne kadar kolay gibi görünsede seni zorlayacak bölümlerin olacağına eminim. Boyama, bulmaca, kılıçlar, ördekler ve çörekler bu oyunda senin ekipmanlarından sadece birkaçı. IQ' nuz için zihinsel bir uyarım sağlayan bu oyunda eğlenirken öğrenmeye hazır olun. Daha önce deneyimlemediğiniz oyun tecrübelerine bu oyun sayesinde ulaşabileceksin.

Fırsatlarla dolu bir oyun arıyorsanız bu oyun tam size göre. Hayatına renk katmaya ne dersin? Bu maceraya ortak olmak istiyorsan sen de oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Games 3D

    Eğlenceli bir zeka oyunudur.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Brain Puzzle

    Brain Puzzle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve içerisinde onlarca farklı bulmaca bulunduran bir oyun paketidir.
  • Brain Test APK

    Brain Test APK, IQ testi yapmak için zeka oyunları içeren Android uygulaması. Cevapları bulması zor yüzlerce bulmaca sizi bekliyor.
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Brain Test 4 APK

    Brain Test 4 APK'da, zorlu bulmacaları çözün ve son seviyeye kadar zekanızı zorlayın.
  • Quick Brain (Hızlı Beyin)

    Mobildeki en iyi matematik oyunu