Brain Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Brain Puzzle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve içerisinde onlarca farklı bulmaca bulunduran bir oyun paketidir.

Brain Puzzle boş zamanlarını bulmaca oyunları oynayarak geçirmek isteyen oyunseverlere hitap eden keyifli bir bulmaca oyunu paketidir. Brain Puzzle birbirinden farklı tipte bulmaca oyunları sunduğu için onu paket olarak tanımlamak sanıyorum ki yanlış olmaz.

Mantık, hafıza ve karar verme mekanizmanızı güçlendirmek adına hazırlanmış olan bu oyunlar farklı özelliklere sahip oldukları için oyun asla tekdüze olmuyor ve heyecanını uzun süre muhafaza ediyor. İlk başlarda sınırlı sayıda bulmaca açık ve bunlar zamanla fazlalaşıyor. Yeni bölümler açabilmek için Zold kazanmanız gerekiyor. Zold kazanmanın tek yolu ise açık olan bölümleri mümkün olduğunca hızlı bitirmek.

Oyunun en güzel yanı oyunculara arkadaşlarıyla diledikleri gibi etkileşime girme şansı sunuyor olması. Çözmekte zorlandığınız bir bulmaca ile karşılaşırsanız arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Brain Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
44.6 MB DOSYA BOYUTU

Brain Puzzle birbirinden keyifli bulmaca oyunlarını bir araya getiren, tamamen ücretsiz bir oyun paketidir.

Brain Puzzle birbirinden farklı mini bulmaca oyunlarını tek bir yerde toplayan bir oyun paketi olarak tanımlanabilir. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerine ücretsiz olarak indirebileceğiniz Brain Puzzle’daki oyunları oynayarak akıl egzersizleri yapabilir ve karar alma mekanizmanızı hızlandırabilirsiniz.

Gelişmiş üç boyutlu grafiklere sahip olan Brain Puzzle’da özenle hazırlanmış benzersiz bulmacalar yer almakta. Her biri kendine özgü bir havaya sahip olduğu için ne kadar çok oynarsanız oynayın oyun asla monotonlaşmıyor. Grafiklerle uyum içerisinde ilerleyen ses efektleri de oyunun dikkat çeken bir diğer ayrıntısı.

Oyundaki ilk bölümler görece olarak daha kolay ve hızlı bitiriliyor. Zamanla bölümle kademeli olarak zorlaşıyor. Game Center desteği sunan Brain Puzzle’da elde ettiğiniz skorları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kendi aranızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NumTasu

    NumTasu: Brain Puzzle Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve toplama işlemindeki maharetlerinizi sonuna kadar sizden isteyen bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Puzzle: 3D Games

    Bob'un renkli dünyasına hoşgeldiniz.
  • Dot Brain

    Dot Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Dots

    Brain Dots ile Android cihazlarınızda eğlenceli ve yaratıcı bir bulmaca oyunu deneyimi yakalayabilirsiniz.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Brain On! Physics Boxs Puzzles

    Brain On!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.