Braindom 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.

Braindom 2, Android zeka oyunları arayanların favori mobil oyunlarından. Google Play’de milyonlarca indirme ile Android telefonlarda en çok oynanan zeka oyunları arasında yer alan Braindom 2’de temelde Kim Kimdir? sorusuna yanıt bulmak için kafa patlatıyorsunuz. Beyni geliştirmek için harika bir bulmaca oyunu, tavsiye ederim.

Braindom 2 İndir

Google Play’de Braindom 2: Kim Kimdir? İmkansız Zeka Oyunları olarak yerini alan Braindom 2, gittikçe zorlaşan, aldatmacalarla dolu, kafayı karıştıran yüzlerce level içeriyor. Çok basit sorular yöneltiliyor, sadece görsele bakarak kimin kim olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz. İpuçları kelimeler, fotoğraflar ve hatta sorunun kendisinde gizlenmiş olabiliyor. Sorular Hangisi evli? Kim yalan söylüyor? Kadının kocası kim? Hangi kıza aşık? Hangisi adamın karısı? Kızın babası kim? Hangisi sınavda kopya çekiyor? gibi çok basit görünen, diyaloglar ve görsele odaklanarak, tamamen farklı bir bakış açısından bakarak çözebileceğiniz bilmecelerle dolu oyunda zorlandığınızda bulmacalar için beyin alabiliyorsunuz. Üç şık arasından doğru cevabı bulmanıza yardımcı olacak beyinleri videoları izleyerek de ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.

  • Beyninizi güçlendirecek benzersiz ve zor zeka oyunu
  • Aldatmacalarla dolu çözülmesi gereken yüzlerce zor bilmece
  • Arkadaşlarınızla IQ testi için beyin testi
  • Gizemleri çözün, ipuçlarını bulun ve eğlenin.
  • Farklı açıdan düşünerek çözebileceğiniz sorular
  • Bilmece ustası olmak kolay değil! Çok yüksek IQ’ya sahip olmalısınız.
  • Kolay oyun, beyin testi ve zorlu zeka oyunu, hepsi bir arada
  • Rahatlatıcı oyunlar, trivia soruları stresinizi alacak.
  • Beyin gücünüzü artırmak için tonlarca trivia sorusu

Çoğu IQ oyununun, IQ testlerinin, beyin oyunlarının aksine Braindom 2: Kim Kimdir? İmkansız Zeka Oyunları, beyninizi geliştirmenizi sağlar. Bu mobil oyun IQ'nuzu yükseltir, sizi kandırır, beyin yıkama düşünme alışkanlıklarınızı eğlenceli ve gülünç bir şekilde zorlar. Oyun oynarken beyninizi zorlar, zihninizi temizlersiniz. Zorlu bulmacalar ve zeka oyunları ile beyninizi geliştirmenize yardımcı olan bir zeka testidir. Orijinal sorularla beyninizi daha fazla düşünmeye iter, IQ seviyeniz yükselir. Oyun tamamen ücretsizdir!

Erkan Calp

Braindom 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
225.2 MB DOSYA BOYUTU

Braindom 2: Kim Kimdir? İmkansız Zeka Oyunları App Store'da! Zorlu bulmacalarla IQ'nuzu test edin!

Braindom 2, zor çözülebilen bulmacalar içeren mobil oyunlar arasında. IQ’nuzu test etmek, beyninizi güçlendirmek için bir mobil oyun arıyorsanız, aldatmacalarla dolu, beyni zorlayan sorular içeren Braindom 2’yi mutlaka oynamalısınız. Braindom 2: Kim Kimdir? App Store’da da ücretsiz!

Braindom 2: Zeka Oyunları İndir

Farklı düşünmenizi sağlayacak, aklınızı zorlayacak zeka sorularıyla dolu harika bir mobil oyun Braindom 2. Braindom 2: Kim Kimdir? İmkansız Zeka Oyunları, yüzlerce farklı level içeriyor. Sorular; Kim yalan söylüyor? Kadının kocası kim? Babası kim? Sınavda hangi öğrenci kopya çekiyor? gibi çok basit sorular çıkıyor ancak çözmesi o kadar da kolay değil! Sadece görsellere ve karakterler arasında geçen konuşmalara odaklanarak bilmeceyi çözmeye çalışıyorsunuz. Soruların yanıtları kelimelerde, görselde, hatta sorunun içinde gizlenmiş olabiliyor. Cevap olarak üç şık sunuluyor. Zorlandığınız sorular için ipuçları (beyin simgesiyle gösteriliyor) mevcut ve oyun içi videoları izleyerek ücretsiz olarak ipucu sayınızı artırabiliyorsunuz.

Mantığınızı ve beyninizi test edin, eğer bir dahiyseniz Braindom 2: Kim Kimdir? İmkansız Zeka Oyunları çözmesi kolay bir oyun olacak! Beyin gücünüzü artırmak, IQ’nuzu yükseltmek için bir oyun arıyorsanız doğru oyundasınız. Bir bölüm trivia bir bölüm dedektif oyunu olan Braindom 2: Riddles Puzzle Game, zorlu soruları ve IQ testlerini çözmek için eğlenceli bir yol sunar. Diğer IQ oyunlarının, IQ testlerinin, zeka oyunlarının aksine Braindom 2, beyninizi geliştirmek için benzersiz bir konsepttir. Hafızanızı geliştirmek, hızlı düşünmek, esneklik kazanmak, dikkatinizi artırmak için mini oyunlar içerir.

Braindom 2, yüzlerce eğlenceli oyun, bilmece oyunları, zor bulmacalar, beyin testleri, IQ testleri, kelime oyunları ve çok çeşitli trivia oyunları sunan mobil cihazlar için en iyi ücretsiz oyunlardan biridir. Oyun, dahi olup olmadığınızı kontrol etmek için zorlu sorular içeren IQ tabanlı beyin oyunudur. Orijinal bulmaca oyunları ve zorlu zeka oyunları ile IQ seviyeniz yükselecek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Brain Test APK

    Brain Test APK, IQ testi yapmak için zeka oyunları içeren Android uygulaması. Cevapları bulması zor yüzlerce bulmaca sizi bekliyor.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Quick Brain (Hızlı Beyin)

    Mobildeki en iyi matematik oyunu
  • logi.

    logi.: 2019'un en iyi mantık ve zeka oyunu
  • Who is? Brain Teaser & Riddles

    Zeka oyunları severler için tavsiyedir! Şaşırtmalı bilmeceler, bulmacalar Who is? zeka oyununda (İnternetsiz oynanabilir.)