Brainzzz

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı zeka oyununa ulaşabileceğiniz oldukça popüler bir yapımdır.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı mecradan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız ve eğlenceye doyacağınız Brainzzz, farklı kategoride birçok zeka oyununu oynayarak stres atacağınız ve zihninizi açacağınız eşsiz bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve düşündürücü bulmacaları ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, oynamak istediğiniz alanı seçerek zorluk seviyesini belirlemek ve birbirinden zorlu bölümlerde mücadele etmektir. Oyunda birden fazla alanda bulmaca ve eşleştirme bölümüne rastlayabilir ve dilediğiniz platformda yarışabilirsiniz.

Maksimum puan toplayarak yeni seviyelerin kilidini açabilir ve rekor denemeleri yapabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve zihin açıcı bulmacaları ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda tangram, sudoku, yapboz, eşleştirme, çizgi çekme, labirent ve birbirinden eğlenceli daha onlarca bölüm yer almaktadır. Dilediğiniz oyunu seçerek keyifli anlar geçirebilir ve stresten uzaklaşabilirsiniz.

Milyonlarca oyuncu tarafından sevilere oynanan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Brainzzz’e bulmaca oyunları kategorisinden ulaşarak cihazınıza kurabilir ve yeni rekor denemeleri yaparak zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Brainzzz

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
199.4 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı zeka oyununa ulaşabileceğiniz oldukça popüler bir yapımdır.

Sudoku, yapboz, eşleştirme, tangram ve daha onlarca farklı eğlence unsurunu bünyesinde barındıran Brainzzz, mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren stres giderici bir oyundur.

Renkli grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, farklı zeka bulmacaları ve eşleştirmeleri ile zihninizi canlı tutmaktır. Dilerseniz sudoku oynayarak sayısal hafızanızı güçlendirebilir ve dilerseniz de yapboz bölümlerinde rol alarak karışık parçaları bir araya getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

Eğitici bulmacaları ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda Sudoku, tangram, yapboz, bulmaca, eşleştirme, labirent, çizgi çekme ve daha onlarca farklı kategoriye sahip zeka bölümü yer almaktadır. Seçeceğiniz farklı zorluk derecelerinde istediğiniz bölümü oynayarak zihninizi açabilir ve pratik kazanabilirsiniz.

Eğlenceli anlar geçirerek stresinizi atabilir ve aynı zamanda vaktinizi bir şeyler öğrenerek geçirebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Brainzzz, 10 milyonda fazla oyuncunun beğenisini kazanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Peter Rabbit-Hidden World

    Dedektif tavşanlar ile kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.