Brave Legends: Heroes Awaken

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.

Mobil platformda birbirinden farklı oyunlara sahip olan UnlockGame imzası ile geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda yayınlanan Brave Legends: Heroes Awaken mobil rol oyunları arasında yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından gerçek zamanlı bir RPG oyunu olarak oynanan Brave Legends: Heroes Awaken’de oyuncular savaş arenalarında karşı karşıya gelecek ve yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecekler.

3D grafiklerin yer aldığı yapımda oyuncular aksiyon yüklü stratejik adımlar atacak ve gerçek zamanlı olarak RPG savaşlarına dahil olacaklar. Yüzlerce farklı seçeneğin yer aldığı yapımda oyuncular birbirinden farklı epik kahramanlar ile tanışacaklar.

Özelleştirme seçeneklerinin de yer aldığı yapımda oyuncular becerilerini de geliştirebilecekler. Oyun oldukça detaylı içeriklere ev sahipliği yapacak.

Doğukan Çağlakpınar

Brave Legends: Heroes Awaken

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
301.2 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.

Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Brave Legends: Heroes Awaken rol oyunları arasında yer alıyor. UnlockGame tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Gerçek zamanlı bir RPG deneyimini karşımıza çıkaran Brave Legends: Heroes Awaken bünyesinde birbirinden farklı yüzlerce epik kahraman bulunduruyor. Özelleştirme ve geliştirme seçeneklerinin de yer aldığı oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncular çeşitli arena savaşlarına katılacak ve yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecekler.

Hızlı ve tempolu yapısı ile günümüze kadar oyuncuları tatmin etmeyi başaran yapım mobil platformda oyunculara sürükleyici bir rol dünyası sunuyor. Heyecanlı savaşların yaşandığı oyunda rakiplerimizi yenebilmek için karakterimizi geliştirecek ve 3D grafikler eşliğinde çeşitli taktikler yaratacağız.

Çeşitli etkinliklerin olduğu ve oyunculara bol bol ödüllerin dağıtıldığı yapımda 3 farklı dil desteği yer alıyor. Ancak bu dil destekleri arasında Türkçe yok ne yazık ki.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Celtic Heroes

    Gerçek zamanlı MMORPG oyunu oynayacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.