Bravium-Hero Defense RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Bravium-Hero Defense RPG

Binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmetinize sunulan Bravium-Hero Defense RPG, aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

HD grafik tasarımı ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda, yaratıklarla mücadele edebilir ve farklı karakterler kullanarak savaşlardan galip ayrılabilirsiniz. Gizemli bir büyücü ya da öfkeli bir Viking olabilir ve düşmanlarınıza karşı güçlü bir savaşçı karaktere bürünebilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken, karşınıza çıkan yaratıkları yok ederek ganimet toplamak. Toplayacağınız altınlar ile savaş kahramanlarınızı daha da güçlendirebilir ve farklı silahlar alabilirsiniz.

İnternet bağlantısı gerekmeden dilediğiniz her yerden rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm ve birbirinden farklı birçok arka plan teması yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda kullanabileceğiniz silahlar, kılıçlar, baltalar, ateş topları, uzun menzilli makineler gibi çeşitli savaş aletleri bulunmaktadır. Savaşlardan kazanacağınız ganimet ile farklı bölümlerin kilidini açabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz Bravium-Hero Defense RPG ile farklı bir oyun deneyimi kazanabilir ve aksiyona doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Bravium-Hero Defense RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
119.1 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli yaratıklarla savaşlar yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da hizmet veren ve eşsiz bir oyun deneyimi sunan Bravium-Hero Defense RPG, aksiyon dolu savaşların sahne aldığı benzersiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici görüntü grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile desteklenen bu oyunda, Birbirinden güçlü onlarca savaş kahramanı ve çeşitli özellikleri olan yaratıklar bulunmaktadır. Viking, büyücü ve daha birçok farklı savaş karakterini seçebilir ve savaşlarda düşmanlarınıza karşı yenilmez bir profil çizebilirsiniz. Baltalar, kılıçlar, ateş topları, büyüler, uzun menzilli silahlar ve benzeri savaş aletleri oyun içerisinde yer almaktadır.

Çevrimdışı özelliği sayesinde internet bağlantısına ihtiyaç duymadan istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Oyunda asıl amaç düşmanlarınıza karşı galip gelerek altın toplamak ve bu altınları kullanarak sonraki bölümleri aktifleştirmektir. Ayrıca savaşlardan elde edeceğiniz ganimetlerle yeni silahlar alabilir ve savaşçınızı güçlendirebilirsiniz.

On binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Bravium-Hero Defense RPG, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Wars

    Farklı karakterler ile savaşacağız.
  • Tower of Hero

    Onlarca farklı canavara karşı mücadele ederek zindanlardaki esirleri kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hero Tycoon

    Seçtiğimiz süper kahramanı canlandıracağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.