Bridge Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Bridge Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arabayı aşağı düşürmeden ilerlemeye çalıştığınız oyunda son derece dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Bridge Jump, basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Tek dokunuş moduna sahip olan oyunda ekrana dokunarak arabayı hızlandırıyor ve parmağınızı kaldırarak fren yapabiliyorsunuz. Arabayı dengede tutarak platformlar arasında ilerlemeye çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Yüksek puanlara ulaşmak için son derece dikkatli olmanız olan oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi ve reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda en uzun mesafeyi almanız gerekiyor. Arabalarla akrobasik hareketler yapmaya çalıştığınız oyunda dengede durmak için mücadele veriyorsunuz. Minimalist bir atmosferde geçen Bridge Jump oyununu mutlaka denemelisiniz.

Bridge Jump oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bridge Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu

Bridge Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Bridge Jump ile arabalarla akrobasik hareketler yapmaya çalışıyorsunuz.

Eşsiz kurgusuyla karşımıza çıkan Bridge Jump, arabalarla akrobasik hareketler yaparak uzun mesafelere ulaşmaya çalıştığınız bir mobil oyundur. Yeteneklerinizi sınayabileceğiniz oyunda ekrana dokunarak arabaya gaz verebiliyor ya da parmağınızı ekrandan kaldırarak fren yapabiliyorsunuz. Arabayı dengede tutmak için mücadele ettiğiniz oyunda platformlar arasında son sürat ilerlemelisiniz. Sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken oyunda minimalist grafikler bulunuyor. Harika vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunan Bridge Jump, basit oynanışıyla da dikkat çekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz Bridge Jump, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Bridge Jump tam size göre bir oyun diyebilirim.

Bridge Jump oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Time Jump

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Bottle Jump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Stack Jump

    Zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle eşsiz bir beceri oyunu
  • Super One More Jump

    Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu
  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.
  • One More Jump

    One More Jump, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir arcade platform oyunu.
  • Just Jump

    Küpler üzerinde kalmaya çalışın.