Bridge to Another World: The Others

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Bridge to Another World, kötü cadının yaptığı büyüleri kaldırarak insanlığı kurtarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, cadının eğittiği yırtıcı yarasaları bularak avlamak ve kötü büyüleri ortadan kaldırmaktır. Ormanlık alanlarda dolaşarak ipuçlarına ulaşmalı ve gizli nesneleri bularak görevleri tamamlamalısınız. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde sayısız gizli nesne ve ipucu toplayabileceğiniz onlarca farklı bulmaca yer almaktadır. İpuçlarından yola çıkarak yarasaların yerlerini bulmalı ve onları oklayarak öldürmelisiniz. Bu sayede büyücüyü etkisiz hale getirebilir ve görevleri başarıyla yerine getirebilirsiniz. Kayıp eşyaları buldukça seviye atlayabilir ve yeni mekanların kilidini açabilirisiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Bridge to Another World, ilginç konusu ve eşsiz tasarımı ile yeni oyuncularını bekliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bridge to Another World: The Others

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1.02 GB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Karanlık büyülerin yapıldığı ürkütücü mekanlarda dolaşarak ipucu toplayabileceğiniz ve gizli nesnelere ulaşarak gizemli olayları aydınlatabileceğiniz Bridge to Another World, 50 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynan eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve etkileyici grafikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, vahşi yaratıklarla dolu ormanlarda gezinerek büyünün etkisinde olan yarasaları bulmak ve kötü cadıyı etkisiz hale getirmektir. Gizli nesnelerin bulunduğu onlarca farklı mekanda gezinerek size verilen görevleri yerine getirmeli ve seviye atlayarak yeni objelerin kilidini açmalısınız. Macera dolu sahneleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzeriz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve sayısız gizli obje yer almaktadır. Gizli nesnelere ulaşarak ipucu toplayabilir ve yarasaları öldürebilirsiniz. Böylece büyüyü ortadan kaldırabilir ve görevinizi tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Bridge to Another World, maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge Another World Alice in Shadowland

    Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Surface: Return to Another World

    Kötü büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarabileceğiniz eşsiz bir gizli nesne oyundur.
  • Labyrinths of the World: Secrets of Easter Island

    Garip yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabayı kurtarmak için zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bridge: The Others

    Bridge: The Others ile karanlık diyarlarda tıkla ve ilerle mekaniğinde maceradan maceraya koşabilir, oyunun tüm gizemini çözebilirsiniz.
  • Mini World Block Art

    Maceraya doyabileceğiniz ve farklı görevler üstlenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Shopkins World

    Eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.
  • Final Cut: Fade to Black

    Ünlü film yıldızlarının yer aldığı macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Myths of the World: Stolen Spring

    Esrarengiz olayları çözerek farklı manzaralar keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.