Brownies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Büyülü bir çiftliği yöneterek macera dolu görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Büyülü bir araziye inşa ettiğiniz çiftliği yöneterek çeşitli alanlarda üretim yapacağınız ve ticarete atılarak çiftliğinizi genişleteceğiniz Brownies, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Ayrıntılı grafikleri ve keyif veren ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, hayalini kurduğunuz çiftliği inşa ederek çeşitli binalar ve üretim alanları kurarak ekonomik dengeyi sağlamaktır. Çiftlik faaliyetlerini sürdürürken vahşi hayvanlarla ve cadılarla mücadele ederek meyve ve sebzelerinizi korumalısınız. Aksi taktirde çiftliğinizdeki tüm her şeyi talan ederler ve yeniden üretim yapmak zorunda kalırsınız. Sürükleyici özelliği ve kategorisindeki diğer oyunlardan farklı olarak hazırlanmış konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda çiftliğinizi geliştirmek için inşa edeceğiniz onlarca farklı bina ve tarlalara ekebileceğiniz sayısız sebze ve meyve bulunmaktadır. Ayrıca 50’den fazla zorlu bölüm ve her bölümde macera dolu görevler yer almaktadır. Simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan Brownies, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Brownies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
155.7 MB DOSYA BOYUTU

Büyülü bir çiftliği yöneterek macera dolu görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayalinizdeki şehri inşa ederek dev bir çiftlik kuracağınız ve çeşitli alanlarda üretim yaparak para kazanacağınız Brownies, simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çiftliğinizde çeşitli hayvanları besleyerek et ve sütlerinden yararlanmak ve farklı tarım ürünleri üreterek ekonomik dengeyi sağlamaktır.

Çiftliğinizdeki üretimi sürdürebilir kılmanız için cadıların ve vahşi hayvanların saldırılarına karşı tedbirli olmalısınız. Bir anda gelen saldırılardan çiftliğinizi korumak için her türlü önlemi almalı ve çeşitli aletlerden yararlanarak onları uzaklaştırmalısınız.

Aksi halde tüm ürünlerinizi talan ederler ve sizi büyük bir zarara uğratırlar. 50’den fazla zorlu seviye ve birbirinden eğlenceli onlarca görev ile sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız Brownies, farklı konusu ile dikkat çeken kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.