Broworld

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Karizmatik karakterleri yöneterek güzel kızlarla flört edebileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Günlük spor yaparak kaslarınızı geliştireceğiniz ve güzel kızlarla flört etmek için çaba göstereceğiniz Broworld, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve etkileyici karakter tasarımlarıyla oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, dilediğiniz bir karakteri seçerek sıfırdan bir hayata başlamak ve kendi evinizi tasarlayarak güzel kızlarla arkadaşlık etmektir.

Günlük kas egzersizleri yaparak fit bir vücuda sahip olabilir ve etrafınızdaki seksi kızları tavlayarak romantik anlar yaşayabilirsiniz. Eviniz için yeni eşyalar alarak dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz.

Seviye atladıkça ilişkilerinizden olumlu puan aldıkça yeni bölümlerin kilidin açabilir ve bu sayede farklı karakterlerin oyuna dahil olmasını sağlayabilirsiniz. Lüks araçlara binerek kızlara hava atabilir ve diğer erkeklerle kavga ederek sevgilinizin gözünde kahraman olabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine açılan Broworld, 100 binden fazla oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sürükleyici bir yaşam simülatörüdür.

Doğukan Çağlakpınar

Broworld

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
109.4 MB DOSYA BOYUTU

Karizmatik karakterleri yöneterek güzel kızlarla flört edebileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm mobil cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Broworld, güzel kızlarla flört etmek için günlük bir dizi görev üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici tasarımlarıyla dikkat çeken onlarca karakter ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, birbirinden güzel onlarca kızın etrafında dolaşarak gözünüze kestirdiğinizi tavlamak için mücadele etmek ve günlük kas egzersizleri yaparak kızların ilgisini çekmektir.

Farklı fiziksel özelliklere ve karizmatik tiplere sahip onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve seksi kızlarla flört edebilirsiniz. Kendi evinizi dekore ederek yeni eşyalar alabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Lüks arabalara binerek kızların ilgisini çekebilir ve sizden hoşlanmalarını sağlayabilirsiniz. Uğraşlarınızın sonunda hayatınızın aşkını bulabilir ve mutlu bir aile yaşantısına geçebilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından sevilere oynanan Broworld, eğlenceli aktiviteler yaparak ve kızlarla romantik anlar geçirerek stres gidereceğiniz sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.