BTS craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Düşman birliklerini ortadan kaldırın

BTS craft, sürükleyiciliği bir hayli yüksek olan yepyeni bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyonu ve macerası bol bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda düşman birliklerin üstesinden geliyor ve puanlar kazanıyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olan BTS craft, zorlu seviyeleri aşarak rakiplerinizi alt etmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda becerilerinizi sonuna kadar kullanıyor ve farklı kartları kullanarak farklı stratejik hamleler yapabiliyorsunuz. Farklı güçteki karakterlerin yer aldığı oyunda skor tablosunda üst sıralara tırmanmak için puanlar kazanmanız gerekiyor. Benzersiz bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim BTS craft ile savaşa doyuyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisi de bir hayli yüksek olan oyunda kaliteli grafikler bulunuyor. BTS craft oyununu sakın kaçırmayın.

BTS craft oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BTS craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil arcade oyunu

BTS craft, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunudur. Rakiplerinizle kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda dikkatli olmalı ve düşman birliklerini ortadan kaldırmalısınız.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olan BTS craft, aksiyonu ve macerası bol bir beceri oyunu olarak nitelendirilebilir. Becerilerinizi ve reflekslerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda zorlu seviyeleri tamamlamalısınız. Farklı kartleri da kullanabileceğiniz oyunda özel güçler kullanabiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve animasyonlarıyla da ön plana çıkan oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Benzersiz bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız BTS craft sizleri bekliyor.

BTS craft oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fresh Craft: Adventure & Survival

    Heyecan verici bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız, bunu denemelisiniz.
  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.