Bubble Zoo Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Bubble Zoo Rescue ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.

Bubble Zoo Rescue özellikle bulmaca oyunlarından keyif alanların kaçırmaması gereken oyunlardan bir tanesi. Hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bu oyundaki temel amacımız aynı renkteki sevimli hayvanları yan yana getirip eşleştirme yapmak.

Özellikle çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden grafikleri ve eğlenceli ses efektleriyle Bubble Zoo Rescue’da bu kategorideki oyunlarda görmeye alıştığımız türden güçlendirici ve bonus seçenekleri mevcut. Oyunda yer alan ilk bölümler göreceli olarak daha kolay ilerliyor. Birkaç bölüm sonra bölümleri başarıyla tamamlayabilmek gerçekten iyi bir el göz koordinasyonu gerektiriyor.

Oyunda yer alan kontroller çok basit. Fazla karmaşık bir yapı olmadığı için Bubble Zoo Rescue kolayca öğrenilebiliyor fakat ustalaşmak zaman alıyor. Eğer siz de bilgisayarlarımızda oynadığımız Zuma’ya benzer bir oyun arıyorsanız Bubble Zoo Rescue’yu mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Bubble Zoo Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
44.2 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Zoo Rescue'da aynı renge sahip olan hayvanları eşleştirmeye ve bölümleri bu şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Bubble Zoo Rescue bilgisayarlarımız üzerinde oynadığımız Zuma oyununa büyük benzerlikler gösteren keyifli bir nişan alma ve eşleştirme oyunudur. Özellikle çocuklar ve gençler için geliştirilen bu oyunda rengarenk grafikler ve eğlenceli ses efektlerine yer verilmiş.

Oyunda çok sayıda bölüm bulunuyor. Tüm bölümler farklı bir yapıda sunulduğu için oyuncular asla tekdüzelik hissine kapılmıyor. Kademeli olarak yükselen zorluk seviyesi oyunculara ilk başlarda biraz pratik yapıp daha sonra oyunun gerçek performansıyla yüzleşme şansı veriyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız güçlendirme ve bonus seçenekleri Bubble Zoo Rescue’da bol tutulmuş.

Bubble Zoo Rescue’daki temel amacımız aynı renge sahip olan sevimli hayvanları yan yana getirmek ve onları bu şekilde eşleştirmek. Bunu yapabilmek için iyi bir el ve göz koordinasyonuna sahip olmak gerekiyor.

Kısaca Bubble Zoo Rescue yorucu hikayelerden uzak, rafine bir oyun deneyimi sunuyor. Boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz hızlı bir oyun arıyorsanız Bubble Zoo Rescue’yu mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zoo Rescue

    Renkli bulmacalar çözeceğiz.
  • Wonder Zoo - Animal Rescue

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Family Zoo: The Story

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, klasik üçlü eşleştirme bazında bulmacaları çözerek bir hayvanat bahçesi inşa edebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Diddl Bubble

    Diddl Bubble, sevimli fare Diddl ile kabarcıkları patlattığınız bir bulmaca oyunu.
  • Bubble 9

    Bubble 9, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerledikçe zorlaşan bir bulmaca oyunudur.
  • Bubble Crush

    Bubble Crush, bulmaca oyunlarından keyif alanları cezbedecek özelliklere sahip bir oyun.
  • Mole Rescue

    Mole Rescue, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde köstebeklere yardım ederek yuvalarını bulacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.