Bubblegum Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Sakız şişirme yarışına giriyoruz.

Bubblegum Hero, sakız çiğnemeyi seven ilginç tiplerin yerine geçtiğimiz zamanlamaya dayalı süper eğlenceli bir Android oyunu. Kendilerini sakız kahramanları olarak gören karakterlerle sakız şişirme yarışına giriyoruz. Sakızı yüzüne gözüne bulaştırmadan en büyük baloncuğu oluşturan yarışı kazanıyor elbette ancak bunu başarmak bir hayli zor.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş minimalist görselleriyle kendisine çeken arcade oyunda sakız patlatmanın eğlenceli bir şey olduğunu düşünen karakterleri yönetiyoruz. Bazen yolun ortasında, bazen spor salonunda, bazen de bir yeme-içme mekanında karşımıza çıkan karakterlerin amacı; sakızdan en büyük balonu yaparak dünya rekoru kırmak.

Sakız şişirirken karakterin baş çevresinde çıkan çembere odaklanmamız gerekiyor. Sakız, kesikli daire içine girdiğinde parmağımızı çekiyoruz. Aksi halde sakız yüzümüzde patlıyor. Sakız balonumuzu sarı daire üzerinde gezdirmeyi başarırsak bonus puan kazanıyoruz. Bu hareketi tekrarlamamız durumunda da kombo sayılıyor; puanımız katlanıyor. Bu, oyunun kolay yüzü. Bir de ayarlardan aktif edebileceğiniz gerçekçi mod var ki pratik kazandıktan sonra bence bu modda oynamaya devam etmelisiniz.

Erkan Calp

Bubblegum Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
284 MB DOSYA BOYUTU

Sakızı patlatmadan ne kadar şişirebilirsiniz?

Bubblegum Hero, kendilerini sakız kahramanı olarak gören karakterleri kontrol ettiğiniz bağımlılık yapıcı bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun, sakız çiğnemeyi seven herkesin ilgisini çekecek bir oyun. Sakızdan en büyük balonu yapmak için uğraş verdiğiniz oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Boş zamanlarda, toplu taşımada, misafirlikte veyahut arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz bir arcade oyun. Caddenin ortasında, fitness salonunda, mutfakta ve daha nice yerde sakızdan balon yapmak için uğraş veren karakterlerin yerini alıyorsunuz. Amacınız; en büyük balonu yapmak. Sakız yüzünüzde patlarsa oyuna veda ediyorsunuz. Sakızı şişirirken kafa çevrenizde beliren daireye dikkat ediyorsunuz. Ekrana tek dokunuşunuz sakızı şişirmeniz için yeterli ancak zamanı çok iyi tutturmalısınız. Bu modu fazlasıyla kolay bulduysanız mikrofona üfleyerek oynamanızı isteyen gerçekçi modu deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Lava Hero

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.