bubblOO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

bubblOO oyununda renkleri eşleştirerek topları eritin!

Top eritme oyunları uygulama mağazalarından milyonlarca kez indiriliyor. Genelde top eritme oyunlarının hemen hemen hepsi aynı oynanış tarzına sahip. Bu klasik oynanış tarzından kurtulmak isteyen için 111% isimli geliştirici oldukça farklı bir bulmaca oyunu geliştirmiş. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiz bubblOO oyunu ile birlikte bulmaca oyunu anlayışınız değişecek.

bubblOO oyununda renkli topları eritmeniz gerekiyor. Bunun için en az 3 tane aynı renkte olan topları bir araya getirmelisiniz. Fakat bu sefer bubblOO oyunundu topları ekranın alt kısmından fırlatmıyorsunuz. Oyunda size verilen topları yer değiştirerek eritmeye çalışıyorsunuz. Yani fazladan herhangi bir top hakkınız bulunmuyor. Topları yer değiştirdiğinizde ise haklarınız yavaş yavaş azalıyor. Yani oyun size ne kadar sayıda top vermişse o sayıda toplarla idare etmek zorunda kalıyorsunuz.

bubblOO oyununu ilk indirdiğiniz andan itibaren bağımlısı olmaya başlayacaksınız. Çünkü oyun klasik top eritme oyunlarına oranla daha zevkli bir hale getirilmiş. Oyunda sürekli olarak topların yerlerini değiştirerek en üst ulaşmaya ve yeni bölümlere geçmeye çalışıyorsunuz.

Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun arıyorsanız hemen şimdi bubblOO oyununu indirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

bubblOO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

bubblOO oyunu ile birlikte renkli topları eşleştirin ve eritin!

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun arıyorsanız bubblOO tam size göre. iPad ve iPhone cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bubblOO oyunu size bitmeyen bir eğlence imkanı sunuyor. Bu oyunla birlikte top eritme oyunlarına daha farklı yaklaşmaya başlayacaksınız.

bubblOO, renkli topları birleştirerek eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur. Bu oyun diğer top eritme oyunlarından farklı olarak sizden daha farklı görevler yapmanızı istiyor. Oyunda birçok farklı renkte top bulunmakta. Sizin bu topları sırasıyla eritmeniz gerekli. Yalnız oyunda herhangi bir noktadan top atışı yapamıyorsunuz. Oyun size ne kadar sayıda top vermişse onlarla idare etmek zorundasınız.

bubblOO oyununda renkli topları taşıyarak hareket ediyorsunuz. Oyunda aynı renkte olan topları bir araya taşımalı ve eritmelisiniz. Oyunda en az 3 tane aynı renkte olan topu eritebiliyorsunuz. Bu şekilde ilerleyerek bölümde en üstte ulaşmaya çalışıyorsunuz. Eğer topları taşıyıp herhangi bir grubu eritemezseniz, oyun sizi biraz aşağıya gönderiyor. Yani her başarısız taşıma işleminde oyuna yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden bubblOO oyununu dikkatli oynamaya özen gösterin.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte bubblOO oyununu çok seveceksiniz. Hemen şimdi bubblOO  oyununu indirin ve arkadaşlarınıza da indirterek rekabet ortamı oluşturun.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Pair Pops

    Pair Pops İndir (Android Oyunu): Yerli mobil oyun geliştiricisi Tiramisu'dan bulmaca oyunu
  • Four Plus

    Türk yapımı süper eğlenceli mobil bulmaca oyunu
  • Incidence

    Bilardo benzeri sürükleyici mobil bulmaca oyunu
  • Tricky Taps

    Topu tuzaklardan sıçratın.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu