Bud Farm: 420

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tesislerinizi kurarak yabani bitkiler yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihalardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Bud Farm: 420, kendi tarlalarınızda yetiştireceğiniz yabani otları ve bitkileri pazarlayarak gelir elde edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir takım tarım ürünlerinden ve organik tohumlardan yararlanarak kendi tarlalarınızda organik tarımı başlatmak ve ürünlerinizi uygun fiyatlarla satışa sunarak kazanç sağlamaktır.

Kendi tasarlayacağınız tarla ve bahçelerde dilediğiniz otun ve bitkinin seri üretimine geçebilirsiniz. Hasat ettiğiniz bitkilerinizi gelen teklifleri değerlendirerek en yüksek para teklifini veren alıcılara satabilir ve arazilerinizi genişleterek daha fazla bitki üretimi yapabilirsiniz.

Seviye atladıkça birçok farklı tohum türünün ve tarım malzemesinin kilidini açabilirsiniz. Böylece ürün çeşitliliğini sağlayabilir ve alıcıların isteklerine cevap verebilirsiniz.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza indireceğiniz ve keyifle oynayacağınız Bud Farm: 420, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve 100 binden fazla oyuncu topluluğu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bud Farm: 420

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
281.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tesislerinizi kurarak yabani bitkiler yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden farklı özelliklere ve görünümlere sahip onlarca yabani bitkiyi yetiştirerek pazarlayabileceğiniz Bud Farm: 420, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyuncularla buluşan sürükleyici bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve komik karakter tiplemeleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çeşitli malzemeler ve tohumlardan yararlanarak kendi tarlalarını ekmek ve yetiştirdiğiniz bitkileri pazarlayarak gelir elde etmektir.

Kendi tasarlayacağınız bahçenizde dilediğiniz yabani otu ve bitkiyi yetiştirebilirsiniz. Günlük sulayarak ve ilaçlayarak titizlikle baktığınız ekinlerinizi zamanı geldiğinde piyasaya sürebilir ve belirlediğiniz fiyat aralığında ürünleri elden çıkarabilirsiniz.

Seviye atladıkça tarlalarınıza ekebileceğiniz farklı bitkilerin kilidini açabilir ve tarım alanında yararlanabileceğiniz onlarca malzemeyi satın alabilirsiniz. Organik tarım yaparak doğal bitkiler yetiştireceğiniz ve ürünleriniz satarak gelir sağlayacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Bud Farm: 420, geniş bir kitleye hitap eden kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bud Farm: Idle Tycoon

    Küçük bir adada onlarca köleyi çalıştırarak taş üretimi yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Bud Farm Idle

    Onlarca farklı alanda ticarete atılarak zengin bir iş adamı olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rilakkuma Farm

    Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Golden Farm

    Gerçekçi bir çiftçilik dünyasına adım atacağız.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.