Bumper.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinizi denize dökün.

Bumper.io, rakiplerinizi düşmeye zorlayarak hayatta kalmaya çalıştığınız bir mobil oyun. Voodoo’nun olmasıyla mobil platformda öne çıkan yapımda adada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Duranın, mücadele etmeyenin denizi boyladığı online oyunda seviye yükseldikçe heyecan da artıyor.

Mobil platforma basit görselli bağımlılık yapan oyunlar çıkartan popüler geliştirici Voodoo’nun Bumper.io adını verdiği oyunda adada yaşam mücadelesi veriyorsunuz. Rakiplerinize çarparak denize düşmelerini sağlıyorsunuz. Adada tek başınıza kalmayı başarırsanız daha fazla düşmanla karşılaşacağınız sonraki bölüme geçiyorsunuz. Karakterinizin gelişimini dondurmaları yiyerek sağlıyorsunuz. Her dondurma sonrası daha da büyük güçleniyorsunuz. Bu noktada boyun önemli olmadığını, mücadele gücünün öne çıktığını belirtmek gerek. Sizden katbekat büyük rakibinizi farklı noktalardan dürterek denize düşürebilirsiniz. Tabii ki; rakibinizle aynı kaderi de paylaşabilirsiniz.

Erkan Calp

Bumper.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinizi oyun alanından atın.

Bumper.io, rakiplerinizi oyun alanından atmaya çalıştığınız süper eğlenceli bir mobil oyun. Voodoo’nun ilk olarak iOS platformuna çıkardığı oyunda mücadeleler hiç bitmiyor, platformda tek başınıza kalana dek mücadeleyi sürdürüyorsunuz. Tek parmakla rahat oynanış sunan mobil oyun vakit geçirmek için birebir.

Mobil platforma çıkardığı her oyunu kısa sürede indirme rekoru kıran popüler geliştirici Voodoo’nun imzasını taşıyan Bumper.io'da tüm oyuncular bir adada buluşuyor. Amaç; oldukça ufak olan bu adada kalıp denize düşmemek. Rakiplerinize karşı avantaj sağlayabilmek için sürekli gezip dondurmaları yemeniz gerekiyor. Dondurmalar gücünüze güç katıyor, büyümenizi sağlıyor. Haritada kalan son oyuncu kazanan oluyor. Seviye atladıkça rakip oyuncu sayısı artıyor. Denize düşmediğiniz sürece oyun sonlanmıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!