Burası Neresi?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
10.23 MB DOSYA BOYUTU

Burası Neresi? hiçbir ücret ödemeden ve kayıt olmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir ülke bulma oyunudur.

Burası Neresi? oynaması son derece keyifli olan ve tamamen ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunudur. Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyunda bizlere çeşitli ipuçları verilmekte. Biz de bu ipuçlarını kullanarak sorulan ülkeyi bulmaya çalışıyoruz.

Oyuna dair en ilgi çeken noktalar arasında hiçbir üyelik veya kayıt işlemi gerektirmiyor olması var. Bu da demek oluyor ki oyunu indirir indirmez oynamaya başlayabilirsiniz. Burası Neresi?‘de resimler posterize edilmiş bir halde usnuluyor. Net bir şekilde göremediğimiz için işimiz biraz zorlaşıyor. Takıldığımız noktalarda bize verilen altınları kullanarak ipuçları satın alabiliyoruz. Elbette sınırlı kaynaklarımız olduğu için bu ipuçlarını çok sık kullanamıyoruz.

Genel anlamda son derece başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğim Burası Neresi?, bulmaca oyunlarından hoşlanan herkes tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

Burası Neresi?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Burası Neresi? iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir bilmece oyunudur.

Burası Neresi? gösterilen resimlerden yola çıkarak ülkeleri ve şehirleri bulmaya uğraştığımız eğlenceli bir bilmece oyunudur. Hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak deneyebileceğiniz bu oyun boş zamanları eğlenceli bir şekilde geçirebilmek için oynanabilecek en ideal oyunlardan bir tanesi.

Oyunun en dikkat çeken noktası, herhangi bir kayıt veya üyelik prosedürü gerektirmiyor olması. Oyunu indirdiğiniz gibi anında oynamaya başlayabilirsiniz. Çok fazla bir kurala sahip olmaması ve sade tasarımı sayesinde Burası Neresi? akıcı bir yapıya sahip.

Bölümler esnasında sunulan resimleri doğru bir şekilde tahmin ederek bir sonraki bölüme geçebilirsiniz. Zorlandığınız durumlarda yardım alabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızla bulunduğunuz ortamlarda bu oyunu oynayarak keyifli geçirmek bile mümkün.

Eğlenirken genel kültürünüzü genişletmek istiyorsanız Bırasu Neresi? oyununu mutlaka oynamanız gerek! Üstelik tamamen ücretsiz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada