Bus Driver Hill Climbing 2015

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Android cihazınızda otobüs simülasyonu oynamak istiyorsanız ücretsiz Bus Driver Hill Climbing 2015 denemenize değecektir.

Otobüs kullanmanın nasıl bir deneyim olduğunu bildiğini düşünüyorsanız bu serüveni bir de imkansız yollar üstünde denemeniz gerekebilir. Bus Driver Hill Climbing 2015 bu noktada bahsetmiş olduğum işlevi yerine getiriyor. Android cihazlarınıza indirebileceğiniz bu otobüs simülasyonu ile birbirinden farklı otobüs modellerini araba yarışı oyunlarından alışık olduğunuz kontroller ve kamera açılarıyla tatma şansına erişebiliyorsunuz.

Aslında bu oyunda adrenalin dolu bir olaya rastlamayacaksınız. Teknik olarak gaz, fren ve direksyon seçeneklerinden faydalanarak dar ve yokuşlu yollarda otobüs kullanıyorsunuz. Belli noktalarda da yolcu indirme ve yolcu bindirme gibi işlemleriniz oluyor. Ama tek katlı, iki katlı farklı otobüs modelleri ve bunların ayrışan kontrolleri size biraz renk katıyor. 3 farklı kamera açısı olan oyunda merak nedeniyle kendinizi konsolu gösteren açıda bulmanız çok olası ve açıkçası o renkli panel size çılgın bir teknoloji hissiyatı aktarıyor.

Ücretsiz olarak oynayabildiğiniz bu oyunda uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde oyun içerisinde bulunan birçok bonustan faydalanabiliyorsunuz ama buna değip değmeyeceğini anlamanız için önce bir ücretsiz turunuzu atıp oyunu deneyin derim.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bus Simulator Hill Climbing

    Bus Simulator Hill Climbing oyunculara gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşatmaya çalışan bir simülasyon oyunudur
  • Party Bus Driver 2015

    Party Bus Driver 2015 renkli bir simülasyon oyunudur
  • Bus Driver 2015

    Bus Driver 2015, büyük otobüsleri sürme merakı olanlar için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android otobüs simülasyonu.
  • Bus Hill Climb 16

    Bus Hill Climb 16, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür otobüs simülasyon oyunudur.
  • Hill Climb Prison Police Bus

    Hill Climb Prison Police Bus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Off-Road Tourist Bus Driver

    Off-Road Tourist Bus Driver gerçekçi bir otobüs simülasyonudur
  • American Football Bus Driver

    American Football Bus Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Bus Driver 3D

    Bus Driver 3D gerçekçi bir mobil otobüs oyunudur