Bus Simulator 2015: Urban City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Bus Simulator 2015: Urban City gerçekçi bir otobüs oyunudur

Bus Simulator 2015: Urban City eğer otobüs kullandığınız bir oyun oynamak istiyorsanız keyifle zaman geçirmenizi sağlayacak bir otobüs simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs oyunu olan Bus Simulator 2015: Urban City'de bir otobüs şoförünün yerine geçiyoruz ve yolcu taşıyarak para kazanmaya çalışıyoruz. Bus Simulator 2015: Urban City'de geçimimizi otobüs kullanarak kazanmak için şehir içerisinde farklı noktalardan yolcuları almamız gerekiyor. Yolcuları varmak istedikleri noktalara taşıyarak paramızı kazanıyoruz. Fakat yolcuları taşırken en büyük önceliğimiz güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak. Bunun için trafik kurallarına dikkat ediyoruz ve trafikteki diğer araçlara çarpmamaya ve kaza yapmamaya çalışıyoruz. Güvenlik kriterinden sonra zaman kriterine de dikkat etmemiz gerekiyor. Otobüsümüze aldığımız yolcuları belirlenen süre içerisinde varmak istedikleri yere bırakmamız gerekiyor; çünkü yolcularımız işlerine veya buluşmalarına yetişmek zorundalar.

Bus Simulator 2015: Urban City'de kazandığımız parayla farklı otobüsleri satın alabiliyoruz. Oyun içerisinde gece veya gündüz araç kullanabilirken yağmur, kar, fırtına gibi farklı hava durumlarıyla da karşılaşabiliyoruz.

Bus Simulator 2015: Urban City ortalama kalitede grafiklere sahip. Oyunda otobüsümüzü kokpit kamerasını kullanarak içerden de yönetebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • City Coach Bus Simulator Drive

    City Coach Bus Simulator Drive mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • City Bus Simulator 2016

    City Bus Simulator 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Bus Simulator 2015 New York

    Bus Simulator 2015 New York eğlenceli bir otobüs oyunudur
  • Party Bus Simulator 2015

    Party Bus Simulator 2015, parti için özel olarak hazırlanan otobüs ile hem gezim hem de farklı yerlerde partiler yapabileceğiniz çok eğlenceli bir Android oyunu.
  • Bus Simulator 2015 APK

    Bus Simulator 2015 Android otobüs simülatör oyununda gerçek otobüsleri kullanıyorsunuz. Otobüs oyunları seveneler kesinlikle oynamalı!
  • Real Urban Bus Transporter

    Real Urban Bus Transporter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.