Cake - Bedava İngilizce Öğren

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
2,163 TOPLAM İNDİRME

Cake - Learn English İndir (Android): Bedava (Ücretsiz) İngilizce öğrenme uygulaması

Cake - Learn English, bedava (ücretsiz) İngilizce öğrenmek için faydalanabileceğiniz Android uygulaması. Sadece Android platformunda 10 milyon indirmeyi geçen Cake - Bedava İngilizce Öğren eğitim uygulaması, her gün kısa ve eğlenceli videolarla İngilizce öğrenmenize yardımcı oluyor. İngilizce öğrenmenin ücretsiz, kolay ve eğlenceli yolunu arıyorsanız Cake - Learn English uygulamasını tavsiye ederim.

Cake - Learn English Apk Özellikleri

  • Tamamen ücretsiz olarak İngilizcee öğrenin.
  • Her gün sizin için özel olarak seçilen İngilizce ifadeler
  • Günlük hayatta ihtiyaç duyacağınız ifadeleri öğrenin.
  • Tam olarak duyamadınız mı? Kaçırdığınız keilme veya ifadeleri tekrarlayın.
  • Sesinizi kaydedin ve telaffuzunuzu kontrol edin.
  • Özel İngilizce öğretmeni Konuş bölümünde
  • Günlük hedeflerinize ulaşın ve alevleri toplayın.

Cake - Learn English, hızlı bir şekilde daha da önemlisi tamamen ücretsiz olarak İngilizce öğrenmenizi sağlayan eğitim uygulaması. Uygulamada YouTube’dan özel olarak seçilmiş videolarla günlük hayatta kullanılan benzer İngilizce ifadeleri bir araya getirilmiş. Günde birkaç dakikanızı ayırmanız İngilizcenizi geliştirmeniz için yeterli.

Anadili İngilizce olan kişilerle pratik yapmanızı sağlayan Cake, yapay zeka özelliğiyle ekelimeyi doğru telaffuz edip etmediğinizi anılyor. Sesinizi kaydediyor ve hemen telaffuzunuzun ne kadar iyi olduğunu öğreniyorsunuz. Bu özellik daha akıcı ve anlaşılır İngilizce konuşmanızı sağlayacak.

Tamamen ücretsiz olmasının yanında reklam barındırmamasıyla dikkat çeken Cake, İngilizce öğrenmek için başvurulan uygulamaların başında geliyor.

Cake - Learn English Apk İndir

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Cake - Learn English apk sayesinde kısa süre içerisinde İngilizce öğrenebilecek, birbirinden farklı dialoglar kurabileceksiniz. Türkçe ve İngilizce içeriklerin yer aldığı Cake - Learn English apk indir, ücretsiz olarak indirilmeye devam ediliyor. 50 binden fazla kez indirilen Cake - Learn English apk yükle Google Play üzerin de 4.8 yıldız ile değerlendirildi. 100 milyon kullanıcıya sahip olan başarılı uygulama, Android ve iOS platformunu kasıp kavurmaya devam ediyor.

 

Erkan Calp

Cake - Bedava İngilizce Öğren

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Cake - Learn English İndir (iOS): Videolardan İngilizce öğrenin.

Cake - Learn English (iOS), bedava (ücretsiz) İngilizce dil öğrenme uygulamaları arasında öne çıkıyor. Her gün güncellenen kısa ve eğlenceli videolardan İngilizce öğrenmenize yardımcı olan Cake, Google Play’in yanı sıra App Store’da da en çok indirilen İngilizce öğrenme uygulamalarından biri. İngilizce öğrenmek istiyor ancak para harcamak istemiyorsanız, Cake - Bedava İngilizce Öğren uygulamasını denemenizi tavsiye ederim.

İster sıfırdan İngilizce öğrenmeye çalışan biri olun, isterseniz de İngilizcenizi geliştirmek isteyen biri olun, Cake - Learn English (Bedava İngilizce Öğren) uygulaması size göre. Popüler video izleme platformu YouTube’dan özel olarak seçilen videolarla günlük hayatta kullanılan benzer İngilizce ifadeleri özenle bir araya getiren Cake, kendinizi yormadan İngilizce konuşma becerinizi geliştirmenize yardım ediyor. Her gün birkaç dakikanızı ayırarak ciddi mesafe katedebilirsiniz.

Anadili İngilizce olan simülasyon kişilerle pratik yapma imkanı da sağlayan Cake - Learn English, kelimeleri ne kadar doğru telaffuz ettiğinizi size yapay zeka özelliği ile söylüyor. Sesinizi kaydedip göndermeniz yeterli oluyor. Daha akıcı aynı zamanda anlaşılır konuşmayı da öğrenmiş oluyorsunuz.

Cake’in diğer İngilizce öğrenme uygulamalarından ayrılan yanı; tamamen ücretsiz olması ve raklam içermemesi.

Cake - Learn English iOS İndir

  • Sizin için özel olarak seçilen İngilizce ifadeler (Her gün güncelleniyor!)
  • Sadece günlük hayatta ihtiyacınız olacak ifadeleri öğrenin.
  • Anlayamadığınız zaman kelime veya ifadeyi tekrarlatın.
  • Telaffuzunuz doğru mu değil mi? hemen öğrenin.
  • Konuş bölümünde özel İngilizce öğretmenlerle pratik yapın.
  • Günlük hedeflerinize ne kadar yaklaştığınızı görün.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drops: Learn English

    İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Drops: Learn English uygulamasıyla etkili bir şekilde yabancı dilinizi geliştirebiliyorsunuz.
  • BBC Learning English

    BBC Learning English uygulamasını kullanarak evde veya dışarıda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.
  • Lingokids

    Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Bright

    Bright uygulaması ile kısa sürede İngilizce öğrenebilmeniz mümkün.
  • Awabe

    Awabe uygulamasını kullanarak 20'den fazla dili akıllı telefonlarınız üzerinden öğrenebilirsiniz.
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • EASY peasy

    Çocuklar için İngilizce öğrenme uygulaması