Call me a Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Zengin olmanızı ve güç kazanmanızı sağlayacak politik oyunların ve bol miktarda aşk ilişkisinin yer aldığı Call me a Legend, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi karakterleri ve etkileyici grafikleri il oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, hoş kadınlarla tanışarak aşk ilişkilerinde bulunmak ve çeşitli entrikalara karşı mücadele ederek güce ve paraya hükmetmektir. Birbirinden güzel kadınlarla tanışarak onlarla eğlenceli anlar geçirebilir ve hayatınızın kadınını bularak ailenizi kurabilirsiniz. Karınıza ve çocuklarınıza bakmak için türlü işler yapmalı ve tehlikeden kaçınmalısınız. Politik oyunlara karşı dikkatli olmalı ve patronunuzu yenmek için farklı kahramanlardan kendi takımınızı oluşturmalısınız. Ayrıca size zarar vermek isteyen zombilere karşı mücadele etmeli ve ailenizi her türlü tehlikeden korumalısınız.

Oyunda birbirinden güzel onlarca kadın karakter yer almaktadır. İstediğiniz karakterle ilişki kurabilir ve mutlu bir aileye sahip olabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan Call me a Legend, ücretsiz olarak erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur

Doğukan Çağlakpınar

Call me a Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
150.3 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Türlü entrikalarla mücadele ederek güzel kadınlarla aşk ilişkilerinde bulunabileceğiniz ve kendi ailenizi kurabileceğiniz Call me a Legend, simülasyon oyunları arasında bulunan ve hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, türlü politik oyunlarla mücadele ederek patronunuzu yenmek için tehlikeli görevler üstlenmek ve güzel kadınlarla ilişki kurarak eğlenceli anlar geçirmektir. Birbirinden hoş birçok kadınla ilişki içine girebilir ve hayatınızın kadınını bularak onunla evlenebilirsiniz. Mutlu bir aile kurarak, karınıza ve çocuklarına iyi bir hayat sunmak için türlü işlere girebilir ve size engel olmaya çalışan garip yaratıklara karşı mücadele edebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı kadın ve erkek karakteri yer almaktadır. Ayrıca ilginç görünümleri olan birçok farklı zombi karakteri bulunmaktadır. Kendi karakterinizi seçerek macera dolu bir serüvene atılabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Legend

    Farklı modlarda yarışlara katılacağız.
  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Hyperball Legend

    Farklı arabalar kullanarak futbol maçlarına çıkabileceğiniz ilginç ve eğlenceli bir oyundur.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Granny Legend

    Farklı karakterler ve silahlar kullanarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Call of Mini Dino Hunter

    Dinazorlara karşı savaşacağız.