Canderland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Canderland, şekerlerle dolu rengarenk bir dünyada yolculuğa çıktığınız bir Android oyunu.

Canderland, Android telefon ve tablette oyun oynamaya meraklı çocuğunuz varsa gönül rahatlığıyla beğenisine sunabileceğiniz bir oyun. Satın alım içermeyen ve rahatsız edici reklamlar sunmayan oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere her çeşit şekerin bulunduğu fantastik bir dünyada yolculuğa çıkıyorsunuz.

Candy Crush Saga gibi çok daha popüler bir şeker oyunu varken bu oyunu neden yükleyeyim ki ?” sorusunu sorabilirsiniz. Bu oyun da temelde şekerleri eşleştirmeye dayalı olsa da çok daha renkli bir içerik sunuyor. İçerisine çocukların ilgisini çekebilecek birbirinden şirin hayvanlar yerleştirilmiş. Şekerleri eşleştirirken verdikleri tepkiler çocukları siz işinizi görünceye kadar mobil cihaz başında tutacak kadar kaliteli.

Oyunda bir harita üzerinden ilerliyorsunuz ve her bölümde bir göreviniz var. Görevler ilk başlarda belli sayıda şekeri toplamaya yönelik ve bölüme başlamadan nasıl ilerlemeniz gerektiği söyleniyor. Tabii ki ilerleyen bölümlerde oyun daha zor bir hal almaya başlıyor. Ancak yine de çocukların zorlanacakları düzeyde değil.

Rengarenk görsel ve animasyonlarla süslenmiş şeker oyununda dilerseniz internete bağlanarak Facebook arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Canderland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Canderland, çocuğunuz veya küçük kardeşinizin beğenisine sunabileceğiniz renkli şeker eşleştirme oyunu.

Canderland, renkli ve animasyonlarla süslenmiş arayüzüyle çocukların ilgisini çekecek şeker oyunları arasında. Windows Phone platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan oyunda her çeşit şekerin bulunduğu sihirli bir dünyaya adım atıyor ve birbirinden şirin hayvanları sevindirmeye çalışıyoruz.

Candy Crush Saga oyunun çocuklar için uyarlanmış sürümü diyebileceğim Canderland’i ilk açtığımızda kendimizi şekerlerle dolu fantastik bir dünyada buluyoruz. Ne olduğunu anlamadan renkli şekerleri eşleştirmeye başlıyoruz. Farklı renk ve etkideki şekerleri birbirleriyle eşleştirdiğimizde hayvanları mutlu etmiş oluyoruz.

Oyunda oldukça uzun hatta “sonu var mı?” dedirten bir harita üzerinden ilerliyoruz ve her bölümde toplamamız gereken şekerler değişiyor. İlk başlarda tabii ki şekerleri eşleştirmek son derece basit ve birkaç dokunuşla bölümü tamamlamak mümkün ancak haritanın yarısında oyun biraz zorlaşmaya başlıyor, aynı renkte şekerleri eşleştirmek için güçlendiricilerden faydalanmamız gerekiyor. Tahmin edeceğiniz üzere oyunun gidişatını etkileyen güçlendiriciler belli sayıda ve bir noktadan sonra ücretli olarak sunuluyor. Bu yüzden oyunu çocuğunuz veya küçük kardeşinize vermeden önce uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada