Candid

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Candid, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir tartışma uygulamasıdır.

Candid, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama ile aklınıza takılan şeyleri diğer insanlarla tartışabilirsiniz.

Diğer insanlardan bilgi alma, tartışma başlatma uygulaması olan Candid, aklınıza takılan şeyleri kısa sürede çözüme kavuşturmayı sağlayan bir uygulamadır. Arkadaşlarınızla da iletişime geçebileceğiniz uygulamada yabancı insanların da görüşlerini alabilirsiniz. Favori konuları görüntüleyebilir ve yorumlarınızı katabilirsiniz. Mesaj sistemine de sahip olan uygulamada diğer üyelerle iletişime geçebilirsiniz. Uygulamaya Facebook ile giriş yapabilir ve arkadaşlarınıza ulaşabilirsiniz. Kapsamlı bir filtreleme motoruna da sahip olan uygulamada kötü sözlerden ve spamlardan uzak bir deneyim yaşayabilirsiniz. Güvenli bir uygulama olan Candid ile görüşlerinizi dilediğiniz gibi beyan edebilirsiniz.

Candid uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Candid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Candid, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir tartışma uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir tartışma uygulaması olan Candid, aklınıza takılan şeyleri kısa sürede cevaplandırıyor.

Tartışma başlatma uygulama olarak kendine has bir ağ yaratan Candid, aklınıza takılan şeylerin kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olan bir uygulamadır. Uygulamada yer alan topluluğa soru sorabilir ve onları sorduğu sorulara cevaplar verebilirsiniz. Bu nedenle oldukça kullanışlı bir uygulama olduğu söylenebilir. Kullanışlı bir uygulama olan Candid'e Facebook hesabınızla giriş yapabilir ve arkadaşlarınıza ulaşabilirsiniz. Kapsamlı bir filtrelemeye sahip olan uygulamada kötü sözlerden ve spamlardan da uzak duruyorsunuz. İşlevsel araçlara sahip olan uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Candid uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FriendCaster

    FriendCaster Facebook uygulamasıyla profilini takip etmek ve güncellemek hem çok hızlı hem de pratik. İstenirse 5 farklı tema seçeneğiyle kişiselleştirme seçeneği de mevcut.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.