Capital Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Farklı alanlarda ticarete atılarak dev işletmelerin sahibi olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden cihazınıza indirebileceğiniz Capital Fun, sosisli sandviç satarak başlayacağınız uzun soluklu bir iş hayatına adım atarak dünyanın sayılı zenginlerinden olabileceğiniz stres giderici bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve eğlenceli hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, farklı alanlarda yatırımlar yaparak büyük bir iş adamı olma yolunda ilerlemek ve maksimum kazanç sağlayarak seviye atlamaktır. İş hayatına küçücük bir sosisçi dükkanı açarak başlayacağınız ve işleri büyüterek dev restoranlar açacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, yatırımcıların ilgisini çekecek projelere imza atmalı ve girdiğiniz işleri büyüterek imparatorluğunuzu devam ettirmelisiniz. Çeşitli alanlarda işletmeler açarak New York ve Paris gibi ünlü şehirlerde öncü bir firma olmalı ve kazancınızı katlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yerini alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Capital Fun, sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Capital Fun

ÜCRETSİZ
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
189.5 MB DOSYA BOYUTU

Farklı alanlarda ticarete atılarak dev işletmelerin sahibi olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı alanlarda ticarete atılarak dev işletmeler kurabileceğiniz ve dünyaca ünlü bir marka haline gelerek birçok ülkede şubeler açabileceğiniz Capital Fun, simülasyon oyunları arasında bulunan eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, küçük bir dükkanda sosisli sandviç satarak başladığınız kariyerinizde zirveye çıkarak büyük restoranlar açmak ve dünyanın her yerine yayılarak sayılı iş adamları arasında yerinizi almaktır. Sokak arasında başladığınız bu yolculukta azimle ilerleyerek dev binalar ve işletmelere sahip olabilirsiniz. Paranızı doğru yöneterek yüksek kazanç sağlayacak yatırımlar yapabilir ve daha da zengin olabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, yatırımcıların ilgisini çekecek yeni iş fikirleri geliştirmeli ve şirketlerinizi büyütecek adımlar atmalısınız. Doğru yatırımlarla karınızı artırmalı ve dünyaca ünlü şehirlerde işletmeler açmalısınız. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Capital Fun sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve bol miktarda para kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Toy Fun

    Fantastik bir yolculuğa çıkacağız.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Dash Tag-Fun Endless Runner

    Zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz, sevimli hayvan karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.