Captain Tsubasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,725 TOPLAM İNDİRME

Efsane çizgi film Tsubasa'nın mobil oyunu ile 90'lı yıllara dönüyoruz.

Captain Tsubasa, Türkiye’de 90’lı yıllarda yayınlanmaya başlayan efsane çizgi filmin mobil oyunu. Kaptan Tsubasa Ozora’nın hayatını anlatan Japon yapımı çizgi filmde hafızalarımıza kazınan tüm saha ve oyuncu hareketleri olduğu gibi oyuna aktarılmış. Mobil platformda ücretsiz indirilmeye sunulmasıyla sevindiren futbol oyunu ile çocukluğumuza gidiyoruz.

90’ların unutulmaz çizgi filmi, yakınlarda yeniden ekranlara döneceği konuşulan Kaptan Tsubasa’nın mobil platforma uyarlanan oyununda kendi rüya takımımızı kurup dünya genelinde oyunculara karşı mücadele ediyoruz. Oyuncularımızı eğitebiliyor, geliştirebiliyor, hatta özel yetenek kazandırabiliyoruz. Oyuncularımız ve takımımızı dilediğimizce geliştirebiliyoruz. Oyunun güzel yanı; hikaye modu da sunması. Bu modda çizgi filmin orijinal hikayesi bozulmadan aktarılmış. Çizgi filmi izlemiş olan biriyseniz hikaye modunda soluksuz saatlerinizi harcayabilirsiniz.

Bitmek bilmeyen yokuşlu sahada maçlar izlediğimiz çizgi filmin oyununda da özel hareketler unutulmamış. Kaptan Tsubasa’nın drive şutundan Kojiro Hyuga’nın kaplan şutuna, tüm hareketler mevcut. Karakterlerin sesleri de aktarılmış.

Erkan Calp

Captain Tsubasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Kaptan Tsubasa'nın mobil oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Captain Tsubasa, Türkiye’de 90’lı yıllarda yayınlanan efsane çizgi film Kaptan Tsubasa’nın mobil platforma çıkan oyunu. Karakterlerin akıllardan çıkmayan özel hareketlerinden seslerine tüm detayların düşünüldüğü, orijinal hikayenin olduğu gibi aktarıldığı harika bir nostalji oyunu. Çizgi filmi kadar oyunu da efsane…

Popüler anime ve manga serisi, ülkemizde bir dönem çizgi film olarak yayınlanan Tsubasa’yı özleyenler için özel olarak hazırlanan mobil oyunda sadece grafikler ve sesler değil, hikaye tarafında da orijinale bağlı kalınmış. Oyunda kendi rüya takımınızı kurup dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı mücadele ediyorsunuz. Oyuncularınızı eğitip özel yetenek kazandırmadan takımınızın sahaya dizilişini ayarlamaya birçok şey yapabiliyorsunuz.

Tsubasa’nın meşhur drive şutu, Kojiro Hyuga’nın kaplan şutu dahil çizgi filmde görüp unutamadığımız efsane özel hareketlerin üç boyutlu olarak yeniden oluşturularak dahil edildiği, orijinal seriyle bütünleşik olmasıyla eski nesli kendisine çekeceğini düşündüğüm Kaptan Tsubasa oyununun ilk olarak Japonya’da indirilmeye açılması şaşırtıcı değil. Umarız, çok geçmeden Türkiye App Store’da da yerini alır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu
  • Ronaldo: Soccer Clash

    1'e 1 gerçek zamanlı online multiplayer futbol oyunu
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Soccer Royale

    Clash tarzı oyunlarla futbol oyunlarının harika birleşimi
  • Score Match APK

    Score Match APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen online futbol oyunu. Dünyanın her yerinden oyuncularla 1'e 1 kıran kırana maçlar
  • FIFA Mobile Futbol APK

    FIFA Mobile APK, mobil oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlayan en popüler futbol oyunu.