CarDust Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME

CarDust Free Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.

CarDust Free standarttan farklı bir araba yarışı tecrübesi sunan eğlenceli bir yarış oyunudur.

CarDust Free'de ıssız çöller ve terkedilmiş endüstriyel alanlar gibi değişik mekanlarda birbirinden ilginç arabalarla lastik eritiryoruz. CarDust Free bize kuşbakışı olarak arabalarımızı kontrol etme imkanı veriyor. İlk Grand Theft Auto oyunlarının klasik oyun yapısını hatırlatan bu sistem sayesinde oyunda hızlı ve heyecan dolu anlar yaşayabiliyoruz.

CarDust Free'deki arabalar çok da alışık olduğumuz parlak ve cilalı boyaya sahip arabalara benzememekte. Yer yer paslı, toz içerisinde olan ve yıpranmış haldeki bu arabalarımızla yarışı kazanmak için klasik yöntemlerin dışarısına çıkarak pisliğe başvurabiliyoruz. Jet motoru ve önümüzdeki rakibin yerine ışınlanma gibi farklı ve illegal teknolojileri kullanarak rakiplerimizi ezmeli ve toza boğmalıyız.

CarDust Free bize kaliteli 3 boyutlu grafikler ve yarış pisti tasarımları sunuyor. Yarışlar sırasında rakiplerimize karşı pislik yapmanın yanı sıra karşımıza çıkan engellere dikkat etmeli ve rakiplerimizle aramızdaki farkı korumnalıyız.

Farklı oyun modları ile uzun bir eğlence sunan CarDust Free denenmeye değer bir oyun. 

Can Erdil Şentürk

CarDust Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

CarDust Free değişik yapısıyla bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur

CarDust Free standarttan oldukça farklı bir oyun yapısı sunan ve oyun severlere bolca eğlence vaad eden bir yarış oyunudur.

Ücretsiz olarak iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan CarDust Free, GTA'nın klasikleşmiş ilk oyunlarındaki kuşbakışı kontrol yapısını kullanıyor. Arabalarımızı özel olarak tasarlanmış yarış pistlerinde kuşbakışı yarıştırıyoruz ve bitiş çizgisini ilk geçen araba olmak için mücadele veriyoruz.

Eğer CarDust Free'de parlak boyalı, pırıl pırıl spor arabaları yarıştırmayı planlıyorsanız bu hayalinizi unutun; çünkü oyunda yer alan arabalar dökülmekte ve her tarafları pasla kaplanmış durumda. Bu pis arabaların kirli havası oyundaki yarışlara da yansımakta. Oyunda galibiyete giden her yol mübah. Yarışlarda pislik yaparak rakiplerimizi geriye fırlatmak, yoldan çıkmalarına sebep olan hilelere başvurmak serbest. Herşey bitiş çizgisini ilk olarak geçebilmek için.

CarDust Free size dünyanın en iyi yarışçısıyla kıran kırana yarışabilme imkanı da sunuyor. Oyunda yer alan hayalet yarışçı modu ile kendi hayaletinizle yarışabiliyorsunuz. Oyunun tek kişilik modunda ise 5 adetyapay zeka ile yönetilen rakiple karşılaşmaktayız. Oyunda endüstriyel araziler ve terkedilmiş çöller gibi farklı mekanlarda yarışmaktayız. Güzel 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş çevre ve arabalar oyuna renk katmakta.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voxel Rush: 3D Racer Free

    Voxel Rush: 3D Racer Free başarılı bir yarış oyunudur
  • Raging Thunder 2 - FREE

    Raging Thunder 2 - FREE görselliği ile öne çıkan bir yarış oyunudur
  • Zombie Racing 3D Free

    Zombie Racing 3D Free heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • City Racing Free

    City Racing Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Speed Racing Ultimate 2 Free

    Speed Racing Ultimate 2 Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • High Speed Chopper Free

    High Speed Chopper Free, helikopterinizle birlikte önünüze çıkan tehlikelerden kaçarak, gidebildiğiniz kadar çok mesafe gitmeye çalışacağınız mükemmel bir yarış oyunudur.
  • Top Truck Free

    Top Truck Free, altınızdaki canavar kamyon ile birlikte seyircileri coşturmak için araba ezip, stres atabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Speed Racing Ultimate 3 Free

    Speed Racing Ultimate 3 Free, 6 farklı oyun modunda heyecana doyamayacağınız ücretsiz bir Android araba yarışı oyunu.